Kalenderadam
Aktif Üye
- 13 Eki 2018
- 203
- 40
Değerli arkadaşlar çanak ( uydu ) ayarlama cihazı almaya karar verdim lütfen bana bu cihaz hakkında öneride bulunur musunuz almaya karar verdim?
Bahsettiğiniz yöntem kullanışlı evet katılıyorum ben bu işim mesleğe dökme düşüncesindeyim.L lolman, dediğiniz gibi bir uygulama yeterli bencede. Türksat uydusu zaten kolay bir konumda diğer binalardaki çoğunluk uyduların baktığı yöne çevirince iyi/kötü yayın alınıyor zaten. aslında en sağlıklısı uydu anteni ayarlarken görüş mesafene bir tv koyup ufak ufak ayar yapmak. bu zamana kadar merkezi uydu olmayan bütün dairelerde kendimiz ayarladık uyduyu hatta o zamanlar uygulama akıllı telefon vs... hakgetire
edit ; bütün daireler derken kendi oturduğumuz evlerde elbette yoksa uyducu değiliz yani bizlerde sizin gibi kullanıcıyız.
Değerli arkadaşlar çanak ( uydu ) ayarlama cihazı almaya karar verdim lütfen bana bu cihaz hakkında öneride bulunur musunuz almaya karar verdim?
L lolman
Hocam uygulamanın adını paylaşır mısınız?
Hocam aslına bakarsanız mesleğim değil fakat bu işlere merakım var. Bu yüzden yavaştan yavaştan bir meslek edinirim diye düşünüyorum.bir önceki formda sinyal seviyeniz düşük demiştiniz sadece onun için mi alacaksınız ?
eğer çanak işi yapmıyorsanız hem masraflı hemde gereksiz.
kıbleye doğru çevirin verin coşkuyu çalışacaktır , işin aslı gözle bile ayarlayabilirsiniz 1 adet 13 açık ağız anahtar yada kurbağcık ile işi çözersin
saygılar .
Teşekkürler önerileriniz içiniphone kullanıryosanız Satfinder pro var kullanışlı. zaten arama kısmına uydu vs şeyler yazarsanız karşınıza başka programlar da çıkıyor
bu devirde merkezi sistem işine girmeyeceksen işin zor, günümüzün teknolojisi ve yapılan apartmanlarda şahsa ait çok az kaldı çanak işi, temelin varsa yürürsün, ama temelin yoksa sıkıntı büyükHocam aslına bakarsanız mesleğim değil fakat bu işlere merakım var. Bu yüzden yavaştan yavaştan bir meslek edinirim diye düşünüyorum.
Teşekkürler önerileriniz için
Rica ederim. Bence eğer TV değerleri doğru veriyorsa kalite fena değil ama seviye düşük. Anten ayarı, kablo (rg6u olmalı), konnektörler ve konnektörler bağlantısı, diseqc bağlantısı hepsi sağlıklı olmalı... Bence bir kontrol edin ettirin
L lolman, dediğiniz gibi bir uygulama yeterli bencede. Türksat uydusu zaten kolay bir konumda diğer binalardaki çoğunluk uyduların baktığı yöne çevirince iyi/kötü yayın alınıyor zaten. aslında en sağlıklısı uydu anteni ayarlarken görüş mesafene bir tv koyup ufak ufak ayar yapmak. bu zamana kadar merkezi uydu olmayan bütün dairelerde kendimiz ayarladık uyduyu hatta o zamanlar uygulama akıllı telefon vs... hakgetire
edit ; bütün daireler derken kendi oturduğumuz evlerde elbette yoksa uyducu değiliz yani bizlerde sizin gibi kullanıcıyız.