ÇAMAŞIR MAKINESI

Oda cok teferruat li bir iş şimdi bunu ben söktüm için garanti dışı oldu sanırım ?
Aynı şekilde tak cevirilerek takılıyor. sanırım sola yöne takılıyor. Servisi ara garantisi varsa ücretsiz değişir.

En baştan garantisi olduğunu neden söylemediniz? Bu kadar uğraşmazdınız, garanti ücretsiz yapacaktır. Beyaz eşyada vestel tercih edilmez. Diğer markalarda (bosch, siemens vs) bir kaç model hariç sac kalınlığından başka farkları olmuyor. Yedek parçalarıda oldukça pahalı oluyor. Beyaz eşyada Altus, Arçelik, Regal seçmekte yarar var.

En baştan garantisi olduğunu neden söylemediniz? Bu kadar uğraşmazdınız, garanti ücretsiz yapacaktır. Beyaz eşyada vestel tercih edilmez. Diğer markalarda (bosch, siemens vs) bir kaç model hariç sac kalınlığından başka farkları olmuyor. Yedek parçalarıda oldukça pahalı oluyor. Beyaz eşyada Altus, Arçelik, Regal seçmekte yarar var.
Vestel tercih edilmez diyerek Regal tavsiye etmek tuhaf olmuş. :hmm

Vestel tercih edilmez diyerek Regal tavsiye etmek tuhaf olmuş. :hmm
Tasarım olarak vestele benziyor regal ama fiyatı ucuz. Altus ve Arçeliğin tasarımını beğenmeyen kişilerin Regal aldığını düşünüyorum.

Tasarım olarak vestele benziyor regal ama fiyatı ucuz. Altus ve Arçeliğin tasarımını beğenmeyen kişilerin Regal aldığını düşünüyorum.
Fiyatı haricinde, her şeyi Vestel... :bye

Pompa da fiyat farkına bak.Yıkama-kurutma grubunda arçelik başarılı.

Servisi aradim pompa arızalı diye tarif ettim usta geldi baktı evet pompa arızalı dedi ? elimde varsa takarım yoksa sipariş ederim dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konsinye çamaşır makinesi bırakacaklar mağduriyet yaşamamak için kullanılmış oluyr galiba

Son düzenleme:
Geçmiş olsun,madem garantisi vardı keşke baştan servis çağırsaydın.Bu kadar stres,sıkıntı yaşamazdın.Ben de zamanında eski Arçelik 2200 çamaşır makinasının garantisi bittikten sonra 2 kere pis su pompasını değiştirmiştim.Hayırlısı olsun.

garantisi devam eden bir ürünün tek civatasına dahi dokunmaycaksın çağır servisi gereğini yapsın.

Aslında pompa temizliği kullanıcıya aittir. Servis ücreti alınır ama arkadaş parçaları dağıtmış bile ?

Geri
Üst Alt