Aynı şekilde tak cevirilerek takılıyor. sanırım sola yöne takılıyor. Servisi ara garantisi varsa ücretsiz değişir.Oda cok teferruat li bir iş şimdi bunu ben söktüm için garanti dışı oldu sanırım ?
Aynı şekilde tak cevirilerek takılıyor. sanırım sola yöne takılıyor. Servisi ara garantisi varsa ücretsiz değişir.Oda cok teferruat li bir iş şimdi bunu ben söktüm için garanti dışı oldu sanırım ?
Vestel tercih edilmez diyerek Regal tavsiye etmek tuhaf olmuş.En baştan garantisi olduğunu neden söylemediniz? Bu kadar uğraşmazdınız, garanti ücretsiz yapacaktır. Beyaz eşyada vestel tercih edilmez. Diğer markalarda (bosch, siemens vs) bir kaç model hariç sac kalınlığından başka farkları olmuyor. Yedek parçalarıda oldukça pahalı oluyor. Beyaz eşyada Altus, Arçelik, Regal seçmekte yarar var.
Tasarım olarak vestele benziyor regal ama fiyatı ucuz. Altus ve Arçeliğin tasarımını beğenmeyen kişilerin Regal aldığını düşünüyorum.Vestel tercih edilmez diyerek Regal tavsiye etmek tuhaf olmuş.
Vestel tercih edilmez diyerek Regal tavsiye etmek tuhaf olmuş.
@ İkinize:Tasarım olarak vestele benziyor regal ama fiyatı ucuz. Altus ve Arçeliğin tasarımını beğenmeyen kişilerin Regal aldığını düşünüyorum.
Fiyatı haricinde, her şeyi Vestel...Tasarım olarak vestele benziyor regal ama fiyatı ucuz. Altus ve Arçeliğin tasarımını beğenmeyen kişilerin Regal aldığını düşünüyorum.