Aynen ekranda da neresi olduğunu adamlar göstermiş. Aferin vestelePOMPA DEDINIZ YER MAKININ ÖNÜNDE YERE YAKIN KÜÇÜK KAPAĞIN TEMIZLIGI DIMI
Kapağı bı tornavida yardımıyla üste çentik var öne doğru çek , ardından çevirmeli bir kapak var sola doğru çevir, önüne havlu fln köy su gelecek, sonra içine dikkatli bak , toka fln olabilir. İceriye gerekirse ışık ile bak.tam emin olalım vestele guven kalmadı artık
Kapağın yerini sordun ve şimdi bu halde miyiz ?? Ölçü aletin var mı ?
Bı de o plastik kismin soldan çıkış kısım resmini atarmisin vestelde 3 çeşit pompa var
Aslinda zoru basarmissiniz , sadece önden bakacaktiniz. Zaten bu kısım linkte de attığım gibi gurup halinde.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu vestel bizi hale getirdi =) hanım sözü dinlemezsem olacağı bu bosch veya Siemens alalim dddi illede yerli mali olsun istedik al iste sökme dim yer kalmadı
Oda cok teferruat li bir iş şimdi bunu ben söktüm için garanti dışı oldu sanırım ?Genelde pompa bozuluyor ama ölçü aletini bu yüzden sordum. Enerji geliyor mu diye bak diyecektim. Bunu da şu şekilde yapardın prob uçlarını pompa soketine girip voltaj kademisine alıp sıkma programı verirdin 220 v görürsen ana kart sağlam demektir.