Çamaşır Makinelerinin Kadınlardan Çektikleri

C Çevrimdışı

command_4 

Aktif Üye
19 Nis 2019
141
38
saat: 1:30. hayat gecenin sessizliğine karışmışken, banyodan hunharca bir gürültü geliyordu. korkuyla kalp atışlarım hızlanmıştı. hızlı ve tedirgin adımlarla banyonun yolunu tuttum. usulca kapıyı açtım. çamaşır makinemiz beni artık salın dercesine kendisini banyo mobilyalarına vuruyordu. iki elimle sanki son defa sarılan bir sevgili edasıyla çamaşır makinemi yerinde tutmaya çalıştım. ben sarıldıkça o daha çok çırpınıyordu.

programı iptal ederek makinemi sakinleştirmeye çalıştım. kapağını açması için onu biraz yanlız bıraktım. sakinleşti. kapağını açtığımda aburcubura doymak bilmeyen bir çocuk gibi 7 kiloluk makineye neredeyse 20 kilo çamaşır tıkıştırılmıştı sevgili eşim tarafından.

sıkma programında acılar içinde çırpınan makinemin duygularını çok iyi anlıyordum. hemen çamaşırların yarısından fazlasını boşaltıp durulama programını çalıştırım. o artık daha mutluydu. o sakince su almaya başlarken, banyonun kapısını usulca kapatıp bayramı bekleyen çocuk edasıyla programın bitmesini bekliyordum.
 
Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,103
43
Bu soruna dur demek aslında kolay. Nasıl artık alt segment çm de bile su seviye prosetatı var ise şu çamaşır ağırlık sensörüde konulabilir. Ağır geldiğinde cihaz çalışmayacak. Bu sorundan dolayı bilgisiz kullanıcıların bazı markaları karaladıkları oluyor. Suçlu tüketici olmasına rağmen, makine üreticiye şikayet ediliyor. Ey üreticiler duyun sesimi şu ağırlık sensörü artık tüm makinelerde olmalı ki tüketici, yav şu marka makine aldım yerinde zıplamıyor hoplamıyor desin. TV de yaptığınız reklamlara gerek dahî kalmaz bunu bilin.
 
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
20,609
Fazla su çeken çamaşıra, ya fazla miktarda çamaşıra yüksek sıkma devri ayarlamazsınız olur biter.
1 Dolar 1 TL değil, üreticiler de eski üretici değil. Konu kapanabilir. :kiskis
 
A Çevrimdışı

aykuttt 

Aktif Üye
14 Şub 2019
137
37
Kadınlar tek seferde çamaşırların hepsini atarak bu acıya (çamaşır yıkama) son vermek istiyorlar. ?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri