Bundan sonra ona dikkat edeceğim.Bosch'un sitesinde TR farklı ülkede üretim yapılmışsa model bilgisinin yanına o ülkenin bayrağı koyuyorlar.
Bundan sonra ona dikkat edeceğim.Bosch'un sitesinde TR farklı ülkede üretim yapılmışsa model bilgisinin yanına o ülkenin bayrağı koyuyorlar.
garanti kapsamında mı değişti meraktan soruyorumSelam. Evde beyaz eşya değişimi yapacağım. bosch yada siemens çamaşır makinası düşünüyorum. Yurt dışı üretimi almak istiyorum. Malzeme kalitesi yerli üretimlerde çok düştü. Yerli bir firmadan aldığımız üründe kısa sürede rulman değişti. Şuan yine aşırı ses yapmaya başladı. Bu nedenle avrupa üretimi olan makinalar almak istiyorum. siemens yada bosch üretimi olan tutulan, dayanıklı bir model çamaşır makinası var mı?Uzun ömürlü olması için nelere dikkat etmem lazım?
Bosch düşünürseniz alacağınız modelin yanında alman bayrağı olduğuna dikkat edin.Selam. Evde beyaz eşya değişimi yapacağım. bosch yada siemens çamaşır makinası düşünüyorum. Yurt dışı üretimi almak istiyorum. Malzeme kalitesi yerli üretimlerde çok düştü. Yerli bir firmadan aldığımız üründe kısa sürede rulman değişti. Şuan yine aşırı ses yapmaya başladı. Bu nedenle avrupa üretimi olan makinalar almak istiyorum. siemens yada bosch üretimi olan tutulan, dayanıklı bir model çamaşır makinası var mı?Uzun ömürlü olması için nelere dikkat etmem lazım?
Bosch'un siteye baktım da sanırım Almanya üretimi yok artık galiba.Bosch düşünürseniz alacağınız modelin yanında alman bayrağı olduğuna dikkat edin.
![]()
Tam 3 model alman malı.Bosch'un siteye baktım da sanırım Almanya üretimi yok artık galiba.
Siteyi tekrar düzenleyip eski haline getirmişlerBosch'un siteye baktım da sanırım Almanya üretimi yok artık galiba.
Geçen baktığımda görememiştim, güncelleme oldu sanırım.Tam 3 model alman malı.
Serie 8 olanlar.
Gözden kaçan detayDikkat edin, serie 8 de toz deterjan olayı olmayabiliyor. Sıvı deterjanı ve yumuşakçayı yüklüyorsunuz, o çamaşırın kirine göre, istediği kadarını kendi çekiyor. O yüzden haftada bi makina çalıştırırsanız, tıkanma mıkanma olabiliyor dedi bayi. En az 2-3 günde bir çamaşır yıkattırmak lazımmış.

Bu yüzden alasım gelmiyor.Almanya da Serie 8 serilerin'de idos yok ve Çeşmeye takılan hortumda Water Stop diye bir aparat var.
Ülkemize iyi olanlar gelmiyor.
Şimdide 11 kilo olan modellerde yazılım sorunları var.