Çamaşır Makinası Tavsiyesi

T Çevrimdışı

tester

Aktif Üye
24 Ara 2018
66
39
Selam. Evde beyaz eşya değişimi yapacağım. bosch yada siemens çamaşır makinası düşünüyorum. Yurt dışı üretimi almak istiyorum. Malzeme kalitesi yerli üretimlerde çok düştü. Yerli bir firmadan aldığımız üründe kısa sürede rulman değişti. Şuan yine aşırı ses yapmaya başladı. Bu nedenle avrupa üretimi olan makinalar almak istiyorum. siemens yada bosch üretimi olan tutulan, dayanıklı bir model çamaşır makinası var mı?Uzun ömürlü olması için nelere dikkat etmem lazım?

Son düzenleme:
Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
987
Selam. Evde beyaz eşya değişimi yapacağım. bosch yada siemens çamaşır makinası düşünüyorum. Yurt dışı üretimi almak istiyorum. Malzeme kalitesi yerli üretimlerde çok düştü. Yerli bir firmadan aldığımız üründe kısa sürede rulman değişti. Şuan yine aşırı ses yapmaya başladı. Bu nedenle avrupa üretimi olan makinalar almak istiyorum. siemens yada bosch üretimi olan tutulan, dayanıklı bir model çamaşır makinası var mı?Uzun ömürlü olması için nelere dikkat etmem lazım?
garanti kapsamında mı değişti meraktan soruyorum

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
Bosch düşünürseniz alacağınız modelin yanında alman bayrağı olduğuna dikkat edin.

Screenshot_20251115_191556_Samsung-Internet.jpg

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
847
Bosch Serie 8, Siemens IQ 700 serileri harika olsada aynı anda ön yıkama ve ana yıkama yapılamıyor.
Birde deterjan çekmecesi çoğunda tam oturmuyor.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
945
51
Dikkat edin, serie 8 de toz deterjan olayı olmayabiliyor. Sıvı deterjanı ve yumuşakçayı yüklüyorsunuz, o çamaşırın kirine göre, istediği kadarını kendi çekiyor. O yüzden haftada bi makina çalıştırırsanız, tıkanma mıkanma olabiliyor dedi bayi. En az 2-3 günde bir çamaşır yıkattırmak lazımmış.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
Dikkat edin, serie 8 de toz deterjan olayı olmayabiliyor. Sıvı deterjanı ve yumuşakçayı yüklüyorsunuz, o çamaşırın kirine göre, istediği kadarını kendi çekiyor. O yüzden haftada bi makina çalıştırırsanız, tıkanma mıkanma olabiliyor dedi bayi. En az 2-3 günde bir çamaşır yıkattırmak lazımmış.
Gözden kaçan detay:clap2

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
847
Almanya da Serie 8 serilerin'de idos yok ve Çeşmeye takılan hortumda Water Stop diye bir aparat var.
Ülkemize iyi olanlar gelmiyor.
Şimdide 11 kilo olan modellerde yazılım sorunları var.

Geri
Üst Alt