Uzun zamandır ormanlık alana girmediğim için istifanın boyutunu tam olarak bilemiyorum.Tavuk bile yemiyor bu çam keseyi. Çok adi çok yavşak bi canlı. Üreme hızı anormal boyutta. Hiçbir şeyden de etkilenmiyor.. Karda kışta ölmeyen lanet böcek.
İnşallah bu mücadele çözüm olur. Adanada gölün öbür yakasındaki çam ağaçlarında istila çok büyüktü. insanlar kaşınıyor neyden kaşındığını da bilmiyorlar. Mevsim alerjisi gibi.
Zeminde de çok rahat hareket ediyor. Hatta konvoy bile yapmışlar demek ki doğal düşmanı çok az.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tavuk genelde bu konu seçici olmaz. Hareket eden herşeye saldırır. Ya vucut yapısından yada kokusunda o böceğin toksik olduğunu anlıyor olabilir.o lanet böceğe tırtıl diyerek ponçikleştiremezler
Abi tavuk ditmiyor bak gözümle gördüm.. Tavuk var ya önüne düş seni beni dider. En kötü bi dener tadımıza bakar.. Yok abi bu lanete dokunmuyor.
Bu böceği askerde yakmayı dendiler yinede ölmemişti.Tavuk genelde bu konu seçici olmaz. Hareket eden herşeye saldırır. Ya vucut yapısından yada kokusunda o böceğin toksik olduğunu anlıyor olabilir.
Benzer durum aslan balığı içinde geçerli.
çoğu avcı balık, aslan balığına karışmaz.
Bu sebeple popülasyonu hızla artıyor.