Şöyle bir videoda buldum. Fikir verir belki.
TCL i aldım gitti samsung içimde kaldı ama işte boyut farklı. İstanbuldan Ankaraya gelecek mağazaya oranda da bana, inşalah benim eski binamda askı aparatı duvardan kurtulup TV yi tuz buz etmez. Servis o riske girmez incelerler duvarı dediler. Sehpam yetmeyecek bu boya, duvara takacağım.Buyuk gun geldi catti bu aksam bir Tcl sahibi olacak gibiyim insalah olu pixel vs cikmaz. Garanti uzatim almayi onerir misiniz birkac yil. Pahali bir cihaz 3.yilda pixellerde ekranda bir hata cikarsa mahfeder insani.
Duvar montaji icin cagri merkezlerini aradim hattan dustum bir daha da aramalarima cvp alamadim ya da ses gelmedi insalah cagri merkez ve servisleri kotu degildir.
Hocam Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.TCL i aldım gitti samsung içimde kaldı ama işte boyut farklı. İstanbuldan Ankaraya gelecek mağazaya oranda da bana, inşalah benim eski binamda askı aparatı duvardan kurtulup TV yi tuz buz etmez. Servis o riske girmez incelerler duvarı dediler. Sehpam yetmeyecek bu boya, duvara takacağım.
Mükemmel bir TV olmadığının orta kalite olduğunun farkında olarak bilerek aldım. Kötü bir TV de değil vurucu tarafı büyüklüğü işte.
Saati 1 TL elektrik yakacak günde 5 saat izlersen işte bir ekmek parası yiyecek, onu dahi hesapladım
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın. Montaj konusuna ayrı özen gösterin, cihaz çok büyük olduğu için çok sağlam bir şekilde takmak gerekli.TCL i aldım gitti samsung içimde kaldı ama işte boyut farklı. İstanbuldan Ankaraya gelecek mağazaya oranda da bana, inşalah benim eski binamda askı aparatı duvardan kurtulup TV yi tuz buz etmez. Servis o riske girmez incelerler duvarı dediler. Sehpam yetmeyecek bu boya, duvara takacağım.
Mükemmel bir TV olmadığının orta kalite olduğunun farkında olarak bilerek aldım. Kötü bir TV de değil vurucu tarafı büyüklüğü işte.
Saati 1 TL elektrik yakacak günde 5 saat izlersen işte bir ekmek parası yiyecek, onu dahi hesapladım
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Büyük tv çok keyifli oluyor. Bir tane de harici ssd alın. 2160p filmler ile tadını çıkarırsınız.TCL i aldım gitti samsung içimde kaldı ama işte boyut farklı. İstanbuldan Ankaraya gelecek mağazaya oranda da bana, inşalah benim eski binamda askı aparatı duvardan kurtulup TV yi tuz buz etmez. Servis o riske girmez incelerler duvarı dediler. Sehpam yetmeyecek bu boya, duvara takacağım.