BÜYÜK Ekran tavsiye 85" 86" 98"

A Çevrimdışı

alimurat

Aktif Üye
30 Eki 2022
50
46
Şöyle bir videoda buldum. Fikir verir belki.

İzlemiştim bu gencin bu videosunu, teşekkür ederim. Aceleye getirmiş 4K diye almış full HD çıkmış yine de güzel görüntü. Delikanlının baya takipçisi var çok iyi para kazanmaktadır youtubedan helal olsun..
Bu AVS forumda baya gezdim, projeksiyon sahiplerinin gözlerinin yorulmadığını anladım fakat hemen hemen hepsi TV ye geçme isteğinde. Ne kadar teknolojileri çok gelişmiş olsada ışık ve kontrastta gündüz vakti bir TV gibi olmuyor benim anladığım. Projeksiyon konusunu kapattım gibi. 98C735 e yöneldim yakın zamanda alabilirim. Avrupaya 4 ay önce 60 bin TL bandına kadar inmiş fiyatları keşke bizdede olsa.
Yalnız araştırırken şimdi bir de TCL in mini LED li bir 98" TV sinin piyasaya çıktığını okudum hem de 3 bin $ bandında. Bu Türkiyeye gelir mi gelmek üzere midir fiyatı ne olur, beklesem mi diye düşünüyorum. TV szi yapamam sanıyordum laptopla felan baya idare ettim yaşanıyormuş yani TV siz daha da yaşarım :)
Burada 05:40 dan itibaren bahsediyor:

A Çevrimdışı

alimurat

Aktif Üye
30 Eki 2022
50
46
Buyuk gun geldi catti bu aksam bir Tcl sahibi olacak gibiyim insalah olu pixel vs cikmaz. Garanti uzatim almayi onerir misiniz birkac yil. Pahali bir cihaz 3.yilda pixellerde ekranda bir hata cikarsa mahfeder insani.
Duvar montaji icin cagri merkezlerini aradim hattan dustum bir daha da aramalarima cvp alamadim ya da ses gelmedi insalah cagri merkez ve servisleri kotu degildir.

A Çevrimdışı

alimurat

Aktif Üye
30 Eki 2022
50
46
Buyuk gun geldi catti bu aksam bir Tcl sahibi olacak gibiyim insalah olu pixel vs cikmaz. Garanti uzatim almayi onerir misiniz birkac yil. Pahali bir cihaz 3.yilda pixellerde ekranda bir hata cikarsa mahfeder insani.
Duvar montaji icin cagri merkezlerini aradim hattan dustum bir daha da aramalarima cvp alamadim ya da ses gelmedi insalah cagri merkez ve servisleri kotu degildir.
TCL i aldım gitti samsung içimde kaldı ama işte boyut farklı. İstanbuldan Ankaraya gelecek mağazaya oranda da bana, inşalah benim eski binamda askı aparatı duvardan kurtulup TV yi tuz buz etmez. Servis o riske girmez incelerler duvarı dediler. Sehpam yetmeyecek bu boya, duvara takacağım.
Mükemmel bir TV olmadığının orta kalite olduğunun farkında olarak bilerek aldım. Kötü bir TV de değil vurucu tarafı büyüklüğü işte.
Saati 1 TL elektrik yakacak günde 5 saat izlersen işte bir ekmek parası yiyecek, onu dahi hesapladım :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
TCL i aldım gitti samsung içimde kaldı ama işte boyut farklı. İstanbuldan Ankaraya gelecek mağazaya oranda da bana, inşalah benim eski binamda askı aparatı duvardan kurtulup TV yi tuz buz etmez. Servis o riske girmez incelerler duvarı dediler. Sehpam yetmeyecek bu boya, duvara takacağım.
Mükemmel bir TV olmadığının orta kalite olduğunun farkında olarak bilerek aldım. Kötü bir TV de değil vurucu tarafı büyüklüğü işte.
Saati 1 TL elektrik yakacak günde 5 saat izlersen işte bir ekmek parası yiyecek, onu dahi hesapladım :)
Hocam Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Duvara asmayı düşünüyorsanız. Askı aparatını sabitlemede plastik dübelle yerine, çelik dübel kullanın.

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,685
40
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın. Montaj konusuna ayrı özen gösterin, cihaz çok büyük olduğu için çok sağlam bir şekilde takmak gerekli.

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Büyük tv çok keyifli oluyor. Bir tane de harici ssd alın. 2160p filmler ile tadını çıkarırsınız.

Geri
Üst Alt