Konu çok uzun ve detaylı, tamamını yazmak oldukça sıkıcı olur ve elbette bir zamanlar içerisinde bulunduğum bir ailenin sırlarını ifşa etmek de bana yakışmaz. Lakin şunu belirteyim ki DH yi salt yönetim olarak tanımlamak yanlış olur.
Donanım Haber demek; Genç, Dinamik, Aktif, Beyin fırtınasını bırakın beyin tayfunu yaratacak düzeyde yapıcı bir GÖNÜLLÜ YÖNETİM ile, işi paraya bağlamış, ÜYE değil MÜŞTERİ gözüyle gördükleri userleri
kendi istedikleri gibi yönetecek, O konuda bilgi sahibi olup olmamasına bakmadan ''yeter ki mesaj silsin bize rapor etsin'' düşüncesinden mütevellit bir ÜST YÖNETİM den oluşan büyük bir yapı demektir.
Eskiden büyük bir bilgi kaynağı ve ortak payda merkeziyken artık Kimin ne yazdığının (Küfür hakaret şikayet olmadıkça müdahale edilmeyen) zerre kadar önemi olmayan, BİLGİ ve DOĞRULUK sözcüklerinin artık zerre kadar anlam ifade etmediği hantal bir yapı halini almıştır maalesef.
Yönetimi eleştirmeyin arkadaşlar zira yaklaşık 70 tane pırıl pırıl kardeşim var orada ellerinden bir şey gelmeyen.
Bütün konu Gürkanın yönetim zaafiyetinden kaynaklanıyor ki o da emir kulu ne yapsın Gün öyle istedikten sonra.
DH de editör kadro ile moderatör ve admin kadro birbirinden farklıdır, yani hiç bir zaman hiç bir şekilde sadece DH YÖNETİMİ diyerek genel bir suçlamada bulunmak doğru olmaz.
Ben, DH üst yönetimi ile neden anlaşamadım? Anlaşamadım zira istedikleri şey yöneticilik değil çocuk bakıcılığıydı. Bu çocuk troll tayfasından birisine bir gün
Sevgili Çocuk.. diye başlayan,hiç bir küfür hakaret vs olmayan bir mesajımdan sonra ertesi gün foruma girdim baktım ki emekli edilmişim. İNSANLIK namına haber vermeye bile gerek görmemiş muhteremler. Yönetici arkadaşlarımın dahi hiç birisinin konudan haberi yok. Hiç kimseye hiç bir şey sormadan kısa bir süre bekledim ve ben paylaşımlarıma devam ettim neticede ben yönetici olduğum için bilgi belge yazılım vs paylaşmıyordum. Bu kısa bekleyiş süresinde de kimsenin bir nezaket girişiminde bulunduğunu görmeyince ben de bana haksızlık yapıldığına inandığımdan dolayı DH de desteği kestim, Yazılım kaynaklarımı kapattım, artık sorulara cevap vermemeye başladım vs vs. Kendilerinin taleplerine ters düştüğüm için böyle terbiyesizce bir şekilde yetkilerimi almalarının asla affedilir bir yanı yok ancak sonrasında foruma giriş yapmama izin vermemeleri konusunda kendilerini suçlamam neticede sorunlarına ÇÖZÜM arayan insanlar DH de sadece laklak ile karşılaşıp çözüm için özelden bana yazdıklarında ben de mail adresimi veriyordum. Mailime yazdıklarında da yazılımları buraya yani
@sota nın foruma yüklediğimi, alabileceklerini yazıyordum. E tabi bir şekilde bu tabiki dh yönetiminin işine gelmedi ve üyeliğimi askıya aldılar. Tabi üyeliğimin askıya alınmasının nedenaniden geliştiğini de sota ile biz biliyoruz. Kimin ne HALT ettiğini de biliyoruz ama atacağı son kazıktır bu, O muhterem DH yibenim için vazgeçilmez sandı ama böyle olmadığı gün gibi ortada.
Her şey iletişim arkadaşlar. Kısa bir söz, bir gönül almadır hayat. Benim yetkilerimi aldıklarında, o dönemler çok gergin bir süreçten geçtiğimiz klimaforumu.net kurucusu olan @sota
Şu Konuyu açarak büyük bir nezaket örneği göstermiştir. Sağ olsun forumcu bir arkadaşım daha kapılarını açtı baştacı etti Allah razı olsun ama gönlüm buraya kaydı ve yazmaya başladım vs vs vs
Donanım Haber benim için çok ayrı bir dünyadır, Ailem gibidir,Turuncusu bile başka özeldir benim için. Lakin yıllar önce yine GÜRKAN (Powerstorm) ile bir tartışmamız sonucu yetkilerimi iade edip çekip gitmiş ve 8 yıl boyunca bir kere dahi forumdan içeri adım atmamıştım, hesabımı vs süresiz kapatmıştım o dönemler. Ancak seviyoruz diye haksızlıklara göz yumacak da değiliz.
Ben üst yönetime defalarca ''Arkadaşlar BİLGİ adı altında paylaşılan bu yazılar YANLIŞTIR, yanlış olduklarının ispatı şuradaki resmi kaynaklardır, bilginin DOĞRUSU bu dur.'' diye ayak diretmiş olsam da, o dönem bana ''Hocam bence siz o üye ye kafayı takmışsınız, bırakın yazsın'' cevabını aldım.
Elbette ki ''Bırakın yazsın'' diyecekler zira reklam verenler kimin doğru yazdığına değil, forumu kaç kişinin ziyaret edip kimlerin ne kadar çok yazıp,ne kadar çok zaman geçirdiklerine bakıyor.
Bu kadar tartışma konusu sizce neden var?
Biz bilmiyormuyuz burada bir başlık açıp milletin bam teline basıp burada tartışma çıkartıp herkesin arka arkaya mesaj atmasını sağlamayı ?
Sanırım bu kadar DH den bahsettiğimiz yeter.
Bu yazıları sizlere, işleyişin içeriğini kısmen de olsa bilmeniz adına yazdım.
Hiç kimse 4 4 lük değildir,Yarın belkide sota kardeşim ile de anlaşmazlığa düşeceğimiz yerler olacak.
İleride yoğunluğumuz artacak ve sizlerle kısıtlı veya kısıtsız yetki paylaşımında bulunacağız, yönetime geleceksiniz, o zaman sizlerlede her zaman her konuda aynı düşünemeyeceğiz elbette. Her ne olursa olsun kaybetmememiz gereken tek şey insanlığımız ve nezaketimiz olmalı.
Technopat-Dh-X-Y-Z bir sürü forum vardır, bir sürü oluşum vardır hiç birisi de mükemmel değildir. Biz de olamayız, ancak elimizden geldiğince iyileştirmeye çalışmaya ben varım.
:
Eski kasacılardanım, Bilgisayar dünyası ile 4-5 yıl önce bağım koptu zira ilgi alanım değişti,yine de oldukça bilgi sahibiyim, Sadece güncel modelleri işlemcileri vs takip etmeyi bıraktım artık.
PC sohbetlerini severim ama ucunun bir yere bağlanması bir sebebi olması lazım tabi :kıskıs:
Bu anlamda forumumuzda bir açık olduğu da aşikar, sanırım bu açığı kapatmaya adaysınız ne mutlu
: