T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
mdf,den dolap yaptır 5cm'lik strafor ile içini kapla makinayı içine yerleştir makine çalışırken dolabın kapağını kapat hiç ses duymazsın
Bilmiyorum ama, makine çalışırken ısınıyorsa bu hapislik uzun vadede zarar verebilir. Bizim makine 70 derece programda 2 saatten fazla çalışıyor.mdf,den dolap yaptır 5cm'lik strafor ile içini kapla makinayı içine yerleştir makine çalışırken dolabın kapağını kapat hiç ses duymazsın
o zaman bizde bir söz vardı hani gülü seven dikenine katlanır desemBilmiyorum ama, makine çalışırken ısınıyorsa bu hapislik uzun vadede zarar verebilir. Bizim makine 70 derece programda 2 saatten fazla çalışıyor.
Motor arızası veren çoğu buzdolabı, bu tarz hapis kaynaklı arızalanmakta.
Ben en başta maliyetsiz yöntemi yazmıştım...o zaman bizde bir söz vardı hani gülü seven dikenine katlanır desem
Aynı firma ürünü makineye sahibim ve Yalıtım ile uğraşmak yerine kapıyı kapatmak çok daha kolay geliyor bana...
Dijital saat al.Evde duvar saati yok tiktak sesine dayanamıyorum sinir ediyor beni
tv,de pc tel hepsinde dijital saat var tik tak sesi uyutmuyor yatıya gittiğim yerde saatlerin pillerini söküyorumDijital saat al.
Güzel bir bakış açısı. Allah korusun... Gece yatarken veya evde kimsenin olmadığı zamanlarda çamaşır/bulaşık makinesini çalıştırtmam... Tedbir tedbirdir... ?Eski bir konu fakat yalıtım yapılacak olan malzemenin ısınacağını ve erime ihtimalinin olabileceğini düşünerek yapılmalı. Bir de cihazın elektrik aksamında meydana gelen en ufak arızada çıra gibi yanabileceği göz önünde bulundurulmalı. Bu tür beyaz eşyaları çalıştırıp biyerlere gittiğimiz için ve fişini takılı bıraktığımız için ucuza kaçmadan yapmanızı tavsiye ederim.
Vestelin yerinde durmayan makinesi için kalın yalıtım süngeri ile makineyi dolabın içine sıkıştırmak gelmişti benim de aklıma.mdf,den dolap yaptır 5cm'lik strafor ile içini kapla makinayı içine yerleştir makine çalışırken dolabın kapağını kapat hiç ses duymazsın