meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
valla hocam evde hanım çözüm bekliyorfinsh pek tavsiye ettiğim marka değildir. Piyasada çok sahtesi mevcut, bir keresinde bölge dışındaki müşterimizin talebi üzerine hizmet sağladım. Aynı deterjan markasına aitti, Koskoca migrostan almış, ama sahte çıktı. Deterjanın saklama koşulu çok önemli rutubet ve nem görmemesi gerekiyor. Siz kuru yerde muhafaza edebilirsiniz ama satın aldığınız firma saklama depolarında yanlış bölglerede muhafaza etmişse yine deterjan özelliğini kaybeder. bunu tespit etmek imkansızdır.
Kendi evimdeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kullanıyorum eşim çok memnun. ayrıca pirilin 3in1 arada sıvı deterjanı mevcut kullananlar çok memnunlar hemde fiyatı uygun.
Bu demek olmuyor ki sizde de aynı sonucu verecek B berkb nin dediği gibi suyun sertliği ve kireç oranına göre tuz parlatıcı deterjan ayrı ayrı da kullanmak yada makinanın tuz ayarını su seviyesine göre değiştirmek gerekebilir.
Buradan çıkarılacak sonuç tek seferde çözüme ulaşmayabilir. kimi yerlerde deterjanlar ayrı ayrı kullanılması gerekir. kimi yerlerde 3ü1 arada ile sonuç güzel olabilir. Ama hem 3ü1 arada kullanıp hemde parlatıcı veya tuz kullanmanız sakıncalıdır. parlatıcı kanserojen madde içerir fazlası zarardır. tuz kullanırken tablet kullanmak sakıncalıdır çünkü suyu fazla yumuşatabilir.
İyi bir perfonmas almak istersen deneyerek yada bilir kişiden bilgi alarak göreceksiniz.
iyi günler.
şok un mintax ından mı alsam rn azından ucuz.Şimdi tuz koysam önceki gibi daha beter olacak biliyorum.Parlatıcı bizde sevmiyoruz bardaklarda çatal kaşıklarda yağlımsı bir yapı bırakıyor.
tüm arkadaşların çözüm önerisini bekliyorum yinede.
bugün çamaşır suyu ile bir temizlik yaptıralım daha sonra uzun programda bir yıkama yaptırsın eşim çıkan sonuçları yazarım tekrar.
Ado hocam pek sessiz kaldı umarım hastalık falan yoktur malum mevsim şartları.İyimisiniz hocam?