Sıcak buharmı? Soğuk buharmı? Ne amaçla kullanacağınızı da belirtirseniz... Ona göre düşündürelim.
Sıcak buhar sağlıklı,hijyenik ve temizdirsıcak soğuk arasında bir fark var mı ? çocuklar uyurken odanın nemini ayarlasın yeter
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bende araştırma sürecinde bir kaç video baktım bu bahsettiğiniz deerma ürünü dediginiz gibi az bir buhar veriyordu şaşırmıştım insanlar nasıl bundan memnun diye. Weewell ürünü fiyatı yüksek geldi bu yüzden havvaca diye bir marka buldum buhar çıkışı videolarda güzeldi ürünü aldım ama kusurlu geldi iade mi yapsam.degisim mi bilemedim bende ürün birazda basit geldi açıkçası kafam karıştı. Bu arada 200-300 TL bandında ürünler var küçük onlar gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum emin olamadim. Birde kanz üstten doldurmalı beyaz dijital ürün var ama canlı görme fırsatım olmadı fiyat farklari.cok fazla birde sizin dediğiniz nem gostergesi yanıltıcı dediniz ayriyeten nem ölçer alırsam bu defa dijital göstergeli almaninda anlamı kalmıyor kısacası kafam karışıkBen Weewell WHC740 Uzaktan Kumandalı Soğuk Buhar Makinesi bu ürünü 1 yıl önce 1450 tlye ebebekde deneyerek görerek aldım soğuk buhar için memnun kaldım.
Su akıtması olmadı üst haznesi ayrılıp doldurulabilir dökülmeden tekrar takınca damıtma olarak aşağı suyu bırakıyor istenirse sürahi ilede kapağı kaldırarak ekleyebilirsiniz kumandası var ama kızılötesi kumanda olduğu için genelde yanındayken üstündeki tuşlardan ayarlıyorum 3 kademe buhar hızı var ve içerideki nem oranını ayarlıyorsunuz ona göre ayarlıyor ama kullanışlı değil çünkü nem sensörü içinde olduğu için nemi hep yüksek ölçüyor o yüzden ebebekden uygun fiyatlı ekstra nem ölçer cihazı aldım odanın uzak noktasına koydum buhar makinesi 65 ölçerken nem ölçer cihazı 40 gibi gösteriyor su bitmeye yaklaşınca bip bip ötüyor susuz çalışmıyor diye biliyorum ötünce zaten su takviyesi yapıyorum süreli ayarlaması var örneğin 4 saat sonra kapat gibi birde küçük renk değiştiren led var çok az karanlıkda yeri belli oluyor. normal bir yatak odasında sabaha kadar en üst kademede kapı kapalıyken 45-55 arasında sabit kalıyor sabah uyanınca buhar odasında uyumuş hissi veriyor. arkasında koku ekleme alanı var oraya uçucu yağlar dökerseniz koku veriyor. ben normal bahar kokusu almıştım odayı baya bir kokutmuştu koku ağır olunca bir daha kullanmadım.
kısaca memnun kaldım.
görerek almak daha mantıklı bence ebebekteZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu modele bakmıştım o zamanda 900 tl civarındaydı aldım kasada denemeye götürdüm buharı görünmüyordu bile iade edip weewell modelini aldım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bende araştırma sürecinde bir kaç video baktım bu bahsettiğiniz deerma ürünü dediginiz gibi az bir buhar veriyordu şaşırmıştım insanlar nasıl bundan memnun diye. Weewell ürünü fiyatı yüksek geldi bu yüzden havvaca diye bir marka buldum buhar çıkışı videolarda güzeldi ürünü aldım ama kusurlu geldi iade mi yapsam.degisim mi bilemedim bende ürün birazda basit geldi açıkçası kafam karıştı. Bu arada 200-300 TL bandında ürünler var küçük onlar gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum emin olamadim. Birde kanz üstten doldurmalı beyaz dijital ürün var ama canlı görme fırsatım olmadı fiyat farklari.cok fazla birde sizin dediğiniz nem gostergesi yanıltıcı dediniz ayriyeten nem ölçer alırsam bu defa dijital göstergeli almaninda anlamı kalmıyor kısacası kafam karışık
Hepsi aynı işi yapıyor fakat dijital olanlar ayarlanan nem oranını yakaladıktan sonra bekleme moduna geçer. İstenilen nem % düşmeye başlayınca tekrardan devre girer kısacası gece çalıştırdınız sabah uyandığınız evinizi sis basmış olarak bulmazsınız
Bizde de uzun yıllardır Lobex yanılmıyorsam Mh-602 modeli kullanıyoruz.
Bu tarz ürünlerde ki tek sorun çeşme suyunun kireçini kendisine ve yakın çevresine boca etmesi.