N
naftalin34
Aktif Üye
- 7 Şub 2018
- 213
- 53
üstadım 55 düşünüyorum fark eder mi?49/IPS li bu paneli oldukça beğendim ben! 7303 den daha iyi resim veriyor alet!
üstadım 55 düşünüyorum fark eder mi?49/IPS li bu paneli oldukça beğendim ben! 7303 den daha iyi resim veriyor alet!
Benim panel sizinkiler gibi uçan kaçan değil) Yine de yazayım ama. Benim panel Toshiba 40sl733 2010 yılından beri kullanıyorum. Panelim uçmasada nazar değmesin, seviyorum kendisini
![]()
Bizde hala severek Philips 46pfl9705 kullanıyoruz. Bu arada bu tv nin yüzünden yeni ve büyük ekran bir televizyon alamıyoruz.
Bizim yazılım ile bir işimiz hiç olmuyor zaten o yüzden çok rahatız.Philips resim kalitesinde iyidir ama yazılımı adama televizyonu kırdırır maalesef.![]()
Bizim yazılım ile bir işimiz hiç olmuyor zaten o yüzden çok rahatız.
Philips ler de eskiden beri,bir kumanda+menü yavaş çalışma sorunu vardır!
MediaPlayer,Bluray,TV v.s bütün cihazları böyledir bunların,kimileri tam hastalık dır
adama cihazı kırdırtır
Android de sıkıntılı çalışıyor!
Yeni modeller kısmen daha iyi olsa da,bu hastalık hala devam etmektedir!
Biz de 5507 de vardır,kumanda rezalet,Android yerine olan uygulama osuruk,menülerin geçişleri v.s yine hastalık v.s
Ancak panel den ciddi memnun çocuklar(Samsung PSA var üzerinde ve üst kalite bir panel var!) 3D de de çocuk bayılıyor buna...
Bu panelleri alanlar,ister Philips ister X marka şayet ben her bir atraksiyonu yapmak istiyorum derse;işleri zor
veya gidip direk Samy alsınlar,hiç başka markalara bulaşmasınlar!
Diğer markaları da alanlar ise,ext.bazı cihazlar da alarak olayı çok daha güzel aşabilirler;örneğin ben bu sınıfa giriyorum
TV yi bir "Monitör" gibi kullanıp çeşitli cihazlar bağlayarak sıkıntısız paneli kullanıyorum+