Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Sanmıyorum hocam termal yönetim yazıyor.açılımını biliyorum hocam'da, acaba micron kendi teknolojisini böylemi isimlendirdi diye düşünmüştüm kelimeler benzediği için...
Sanmıyorum hocam termal yönetim yazıyor.açılımını biliyorum hocam'da, acaba micron kendi teknolojisini böylemi isimlendirdi diye düşünmüştüm kelimeler benzediği için...
Muhtemelen öyledir.Muhtemelen montaj hatlarına özel markalara temin edilen bir ürün. Herhangi bir dokumanda dram bilgisine bende rastlamadım. HMB bilgisi de mevcut değil. Bu arada birşey farkettim, micron datasheet sayfalarını son kullanıcıya kapatmış. Sadece sektör profesyonellerinin kurumsal e-posta adresleriyle kayıt kabul ediyor. O yüzden datasheet sayfaları görüntülenmiyor. Ancak acar Yapay Zekamız erişebiliyor.
evet hocam doğrudur ilk mesajdada belirttiğim üzere fabrikasyon laptop üzerinde çıkan ssd.Muhtemelen montaj hatlarına özel markalara temin edilen bir ürün. Herhangi bir dokumanda dram bilgisine bende rastlamadım. HMB bilgisi de mevcut değil. Bu arada birşey farkettim, micron datasheet sayfalarını son kullanıcıya kapatmış. Sadece sektör profesyonellerinin kurumsal e-posta adresleriyle kayıt kabul ediyor. O yüzden datasheet sayfaları görüntülenmiyor. Ancak acar Yapay Zekamız erişebiliyor.
Hocam peki bilgisayara bir yazılım vs. kursak öğrenemezmiyiz içinde dram veya hmb durumunu? varmı böyle bir yazılım ?Muhtemelen öyledir.
Samsung'un EVO serisini bile zar zor kullanıyor üreticiler.
Bazı serilerde belki PRO işte.
Toptan maliyet meselesi.
Çoğunluk nasılsa limitlerinde kullanmayacak düşüncesi.
Haksız da sayılmazlar.
HMB den kastınız ne bilmiyorum.Hocam peki bilgisayara bir yazılım vs. kursak öğrenemezmiyiz içinde dram veya hmb durumunu? varmı böyle bir yazılım ?