Bu piksel ölü de değil aktif de!! Peki nedir?

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Cihaz Vestel 48FA8200. Lgp değil hocam direk cell kabarık. Ve kabarikligin altında da bir adet aktif pikselim var. ☺️

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Buyumedi de öyle kaldı. Ama bunda benim arka ışık seviyesini hep düşük ayarında tutmamda etkili olabilir diye düşünüyorum. Birkaç ayarla ışık seviyesi yetiyor bana.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15903649089131713945580913832491.jpg

Yazın en sıcak zamanlarında bar tarafı ılık kalacak şekilde tutmaya çalışıyorum.

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Aklın yolu bir dedikleri bu olsa gerek üstadım.

Dinamik kontrast yüksek, HDMI gerçek siyah kapalı seçenekleriyle tam gözüme uygun siyahlık ve parlaklık değerini elde ediyorum. Bu arada hdmı gerçek siyah seçeneğini aktif ettiğimde daha siyah olmasını beklerken siyah tonunu sanki parlaklığı (arka ışık değil) yükseltmişim gibi grilestirmesi de enterasan.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65
Dinamik kontrast yüksek, HDMI gerçek siyah kapalı seçenekleriyle tam gözüme uygun siyahlık ve parlaklık değerini elde ediyorum. Bu arada hdmı gerçek siyah seçeneğini aktif ettiğimde daha siyah olmasını beklerken siyah tonunu sanki parlaklığı (arka ışık değil) yükseltmişim gibi grilestirmesi de enterasan.
Benim de gözüme hitap etmedi açıkçası ,özellikle köyde favori belgesel kanalları izlediğimden ,arada sırada oynayıp bakıyordum,sonunda açmamak üzere kapattım ,kapanınca gerçek siyah oldu ,öyle de bıraktım,ama iki panelin birbirine yapışması bana çok ilginç geldi doğrusu.

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Aman cell problemi olmasında teraspy teraspy hocam. En kötüsü panel açılınca belki kurtarılabilir. Bendeki cell yaniginin dönüşü de yok.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65
Aman cell problemi olmasında teraspy teraspy hocam. En kötüsü panel açılınca belki kurtarılabilir. Bendeki cell yaniginin dönüşü de yok.
Elbette olmasın aman ,iki levha ayrılır ki ayırdım ama baya iyi yapışmışlardı ,hatta önce tek sandım ,çünkü daha önce de samsung sökmüştüm ,onda 3 tane idi ,beyaz katmanı 2 gibi görünce şaşırdım önce ama sonra yapıştığını fark ettim (tv tamirden led sorunu olarak tamirden yeni gelmiş daha).

Geri
Üst Alt