omrdml
Aktif Üye
- 19 Eyl 2019
- 354
Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım arkadaşlar. Sabahleyin tv'yi izlerken ahçının önlüğü ekranın sağına geldikçe bir parıldamalar gözüme çarptı. Ömer dedim sen uykuyu alamadın galiba. ☺ Ama ekrana yaklaştıkça acı gerçek karşımdaydı resmen.
Resmin ortalarına almaya çalıştım. Kırmızı parçanın sağ üst tarafında kalıyor. Bunun gibi iki tane var. Resimdeki ilki. İnce, tam düzde değil. Hafif kıvrımlı. Aktif bir piksel değil. Siyah ekranda gıkı çıkmıyor. Ama gri tonlamali ve beyaz içeriklerde daha bir parlak duruyor diğer yan piksellerine göre. İnşallah resimde gorebilmişsinizdir. Fotoğraflamak için yırtındım resmen.
Bu panelimizin bir oyunu mu? Adem Helvacı F fikoloji TEKNOWEST teraspy
Resmin ortalarına almaya çalıştım. Kırmızı parçanın sağ üst tarafında kalıyor. Bunun gibi iki tane var. Resimdeki ilki. İnce, tam düzde değil. Hafif kıvrımlı. Aktif bir piksel değil. Siyah ekranda gıkı çıkmıyor. Ama gri tonlamali ve beyaz içeriklerde daha bir parlak duruyor diğer yan piksellerine göre. İnşallah resimde gorebilmişsinizdir. Fotoğraflamak için yırtındım resmen.
Bu panelimizin bir oyunu mu? Adem Helvacı F fikoloji TEKNOWEST teraspy