Bu Konu Sakıncalı Görülerek Kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tamamen katılıyorum,sevgili adem...
Bence silinmesin,kalsın görünsün şahsi fikrim nacizane,çünkü ben şahsen bu forumdan birisi gözüyle baktım olaya,anlatılış şekline göre.En azından "Nedeni" görünmüş olur.
Daha ileri gideyim,mesajı hanıma gösterdim "ne anlıyosun" dedim,sizden biri laf mı etmiş"dedi direk,ben bile öyle anladım çünkü.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Tamamen katılıyorum,sevgili adem...
Bence silinmesin,kalsın görünsün şahsi fikrim nacizane,çünkü ben şahsen bu forumdan birisi gözüyle baktım olaya,anlatılış şekline göre.En azından "Nedeni" görünmüş olur.
Daha ileri gideyim,mesajı hanıma gösterdim "ne anlıyosun" dedim,sizden biri laf mı etmiş"dedi direk,ben bile öyle anladım çünkü.
Hmmm, makul bence de.

En azından bu tarz durumlarda safımızın ne olduğu örnek olsun anlamında kalması daha makul olabilir haklısın sevgili teraspy teraspy :ok

Yine de diğer arkadaşların da görüşlerini alalım ;)

derhan34 Çevrimdışı

derhan34 

Aktif Üye
29 Ağu 2018
136
44

whm9hgo8.png

Evet arkadaslar Gurbetci TV sizlerle

Ulusal, Avrupa, Haber, Yerel, Spor, Belgesel, Dini, Cocuk, Müzik, Film ve Yabanci Kanallar iceriklidir

Yayinlarin icerigi zaman dahilinde güncellenecekdir..
Youtubeden cekilen yayinlarin kalitesi acilisda düsük kalitede biraz bekleyince kalite ayarini otomatik yaparak net bir görüntü olusmaktadir

Amacimiz bu islerden kar payi gütmeden ücretsiz gurbetcilere bir nebze yardim etme projesi.
Hic bir yerde olmayan bu proje ilk olarak sadece garaveli team olarak hayata gecirildi..

Iyi seyirler dilerim...

Gurbette yasayan arkadaslarin sorununa bir nebze cö ozüm bulacakdir sanirim..

Yardimda bulunan ustaya sizlerin adina tesekkurlerimi bildiririm...

IPTV Link i görmeniz icin Beğen tusuna basmaniz yeterlidir

iyi seyirler

* Istekler alinir, Link gönderdiginiz halde Listeye eklenir Dikkatinize Resmi Kanal Linkleri kayit edilir *

[Hidden content]

Teşekkürler ?

adnzengin Çevrimdışı

adnzengin

Yeni Üye
9 Ara 2018
13
40

whm9hgo8.png

Evet arkadaslar Gurbetci TV sizlerle

Ulusal, Avrupa, Haber, Yerel, Spor, Belgesel, Dini, Cocuk, Müzik, Film ve Yabanci Kanallar iceriklidir

Yayinlarin icerigi zaman dahilinde güncellenecekdir..
Youtubeden cekilen yayinlarin kalitesi acilisda düsük kalitede biraz bekleyince kalite ayarini otomatik yaparak net bir görüntü olusmaktadir

Amacimiz bu islerden kar payi gütmeden ücretsiz gurbetcilere bir nebze yardim etme projesi.
Hic bir yerde olmayan bu proje ilk olarak sadece garaveli team olarak hayata gecirildi..

Iyi seyirler dilerim...

Gurbette yasayan arkadaslarin sorununa bir nebze cözüm bulacakdir sanirim..

Yardimda bulunan ustaya sizlerin adina tesekkurlerimi bildiririm...

IPTV Link i görmeniz icin Beğen tusuna basmaniz yeterlidir

iyi seyirler

* Istekler alinir, Link gönderdiginiz halde Listeye eklenir Dikkatinize Resmi Kanal Linkleri kayit edilir *

[Hidden content]

süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt