O zaman ben şunu anlarım. Bizim forumumuzu kullanıp, başka forumlara gönderme yapılıyor diye düşünürüm ki hoş karşılanması da mümkün değil sevgili
teraspy .
Murat dediğiniz arkadaş da başka bir forumun yöneticisi ise bu zaten daha farklı bir boyut sevgili
teknovest zira TF gibi bir forumun
T
Tekzen isimli arkadaşı ''tipini beğenmedim'' gerekçesi ile banlamış olacaklarını düşünmüyorum. Orası DH mi yahu bu gerekçelerle adam banlansın
Sevgili
T
Tekzen ;
Konuya giriş şeklim gibi halen saçma bulduğumu belirtmek isterim
Sevgili
Sota Ahmet;
Bu konu hakkında böyle ortaya cümleler kurulup sonra da '' sizinle ilgisi yok'' denmesini kabul etmiyorum.
Konu ya kilitlensin, Ya son mesajlar silinsin, ya da her şeye bir açıklık getirilsin zira, tavsiyeforumu adresinin, çıkarlar doğrultusunda hareket eden bir forum olması en son isteyeceğimiz durum olur ki senin de böyle düşündüğünü tahmin ediyorum.
Başka bir mecradan bir ismin, forumumuzda zikredilip suçlanması ve bizim de buna çanak tutmamız beklenmemeli hiç bir üye tarafından. Üstelik bu forumda olmayan ve her ne kadar herkese açık mecra olsak da platformumuzda kaydı bulunmayan birisine sataşma olarak görürüm bunu.
O zaman daha geçenlerde
teknovest
F
fikoloji ve beni, Kendi çökerttiği televizyonu ile ilgili suçlayan üye de gidip TF de hesap açıp sonra da
''bla bla bla bla bla
O zaman gidin bunu Adem Helvacı ya sorun''
Gibi ucu bucağı belirsiz anlamsız bir cümle kurup adımızı töhmet altında bırakmasına çanak tutmuş olmayacakmıyız?