BU GÜN 10 KASIM 193∞

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
16,255
images
 
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,634
10-Kasim-Ataturk-Anma-Gunu2c5fb00168057d0f.jpg

Atatürk'ü her 10 Kasım'da daha iyi anlamak ve anlatmak hepimizin görevi olsun ki! Bizden sonraki nesillerimiz onu daha iyi anlasın. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu aziz vatanın nasıl ayakta kaldığını öğrensin ki, bayrağına ve vatan toprağına daha çok sahip çıksın. Her türlü iç ve dış düşmanlara karşı uyanık ve hazırlıklı olabilsin.
Allahtan rahmet bütün silah arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum.
 
A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
Gelecek nesillere bırakacağımız en değerli bilgi, GERÇEK ATATÜRK'ün kim olduğunu nakış nakış işleyeceğimiz zihinleri olacaktır.

Siyasi erk'i elinde bulunduran bulanık zihinlerin (Herhangi bir siyasi parti hedef gösterilmemiştir) ATATÜRK ü istismar ederek oy hesabı yapmasını da, ATATÜRK düşmanlığı üzerinden oy hesabı yapmasını da, ATATÜRK söylemiş gibi söylemleri halka dayatmasını da (Diyanetin son açıklaması üzerine yazılmıştır.) engelleyebilmek için tek olması gereken şey GERÇEK ATATÜRK'ü çocuklarımıza ve yeni nesile anlatmaktır.

Nasıl ki ALLAH'ı anlamak için Kutsal kitabımızı kendimiz okumamız ve miş mış dememek için kendi gözümüzle görmemiz gerekiyor ise, CUMHURİYET'i ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i anlayabilmek/anlatabilmek için de NUTUK dan başlayarak okumalı okumalı ve okumalıyız.


Rahmetlinin mekanını, cennetin en güzel köşelerinden eylesin yüce yaratan. Kabrinden olmasa da, yerimizden duamızı edeceğiz elbette :ok
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri