Linkte istek ve öneri yapabilirsiniz.bence yazı yollandıktan sonra beş ya da on dakikalığına bir düzenleme süresi verilebilir. bu daha mantıklı olur. bu forum sistemi büyük ihtimalle bu özelliği destekliyordur.
Linkte istek ve öneri yapabilirsiniz.bence yazı yollandıktan sonra beş ya da on dakikalığına bir düzenleme süresi verilebilir. bu daha mantıklı olur. bu forum sistemi büyük ihtimalle bu özelliği destekliyordur.
Admin @Sota Ayarlama yapar.
Linke yazar mısın. Admin mutlaka dikkate alacaktır.üye mesaj sayısına görede on dakikalık düzenleme süresi kaldırılabilir. kıdemli üyeler sınırsız ve süresiz hakka sahip olabilir.
Yapılan tüm mesaj değişikliği tektekBen kendi fikrimi yazıyorum ben de sizler gibi 3 Hak ile başlamıştım.
Hukuki birimlere ulaşacak seviyede üyeler arasında tartışma , restleşme , hakaret , küfür içerikli yazışmalar olduğunu var sayalım silme sınırsız olursa forum yönetimi konuların farkına varana kadar üye kendini kurtarmak için tüm mesajlarını silebilir. Ortada delil kalmaz.
Harika,.. O zaman neden günlük üç düzeltme limiti var?Yapılan tüm mesaj değişikliği tektek
kayıt altına alınır tek tıkla yaptığı tüm değişikler ilk haline getirilir
temsil
![]()
kısıtlamanın 2 nedeni var.Harika,.. O zaman neden günlük üç düzeltme limiti var?
Bazı konularda ilk mesajı belirli periyotlarda güncelleme gerekebiliyor.10 dakikayı geçmemeli bence....
Kötü tarafı şu, mesela bir tartışma çıkıyor, üye bu sefer yazdıklarını düzeltmeye çalışıp ortalığı iyice manipule etmeye kalkabiliyor.bir düzeltme nasıl kötü niyetli olabilir ki? varsa bu işi kötü niyetli kullanan yaptırım uygular geçersiniz. valla benim düzeltmelerimin tamamı iyi niyetli. sadece imla ve anlamı yükseltme amaçlı düzeltmeler yaparım ki yazdığım anlaşılır olsun. düzeltme hakkı kazanmak için forumda aktif olma mevzusu ise bana göre mantıklı değil maalesef.
Kötü tarafı şu, mesela bir tartışma çıkıyor, üye bu sefer yazdıklarını düzeltmeye çalışıp ortalığı iyice manipule etmeye kalkabiliyor.
Ya da açtığı konuları silmeye çalışıp forumun SEO'suna zarar vermeye çalışıyor.
şöyle düşünün bir konu açtığınız.Açtığı konuları silmek yazarın hakkı yanlız.
oluyor düzenleme sınırına ben de çok kez takıldım ama alıştım artık çok dert değil. Adını vermeyeceğim bi forumda her halde yazdım diye 1 hafta ban atmışlardı, konuya cevap veremediğim için mecbur beklemiştim. doğrusu da herhalde olacakmış.şöyle düşünün bir konu açtığınız.
mesala hdd tavsiyesi istediğiniz.
tavsiye vermek isteyen yada sizin gibi almak isteyen kullanicilar o baslik altinda
yazdi,çizdi. 10bin-20bin mesaj atıldi.
sonra sizin eşref saatiniz tuttu ve bu konu benim değil mi gardaşım diye konuyu sildiniz...
bukadar mesaj atan kullanıcıların mesajinin silinmesi yazık günah değil
emek hırsızlığı olmuyor mu.
bu sınırlamayı gecen sene devreye aldık.oluyor düzenleme sınırına ben de çok kez takıldım ama alıştım artık çok dert değil. Adını vermeyeceğim bi forumda her halde yazdım diye 1 hafta ban atmışlardı, konuya cevap veremediğim için mecbur beklemiştim. doğrusu da herhalde olacakmış.