botech piko 600 hd plus

Bu gün muhabbet oldu arkadaşla , bana "sende vardır alocum bakıver" dedi ,attım halbuki hepsini belediyenin elektronik çöplüğüne :) şimdi pişmanım ama, onu da yazayım :kiskis
Deme tüh kaçırdık desene zaten sonradan hep işe yaramaz mı demi abi. :)

Bendeki mavi pikatel abi eski telekom, yalnız ona yanlış adaptör takmıştık modem arıza yapmıştı umarım flaş zarar görmemiştir.

Hiç sorma ,ben çöplükten attığım elektronik torbaları aradığımı bilirim ,hatta hanım da yanımda :)İşte bazen bıkıyorsun ,birde evde yer kaplıyor ,köy varken iyidi ,bol yer vardı ,neyse :)

İsim benzerliğide var abi baksana piko pikatel :)

Bu arada verdiğim yazılımları indirdin mi ,sileyim siteden :alala

Bendeki mavi pikatel abi eski telekom, yalnız ona yanlış adaptör takmıştık modem arıza yapmıştı umarım flaş zarar görmemiştir.
Yok flash zarar görmez ,yanan beslemedir (girişi) Pikotel işe yarar inşallah :)

Alaattin abi hem muhabbet oldu hem de bilgilendik sayende yine iyiki varsın, gecen güzel olsun, hayırlı geceler abi.

Alaattin abi hem muhabbet oldu hem de bilgilendik sayende yine iyiki varsın, gecen güzel olsun, hayırlı geceler abi.
Teşekkür ederim ,iyi geceler şimdiden sevgili cemel :ok

Maalesef bulamadım pikateli :(

Son düzenleme:
Sa. Alaattin abi gmax dediğin gibi sn hatası verdi. Bende başka yazılım deneyim dedim fakat kumanda yüzünden kurcalayamadım sana zahmet bir bakarmısın yazılıma, dump kumanda editlenmiş bir şekilde bana atabilirmisin.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Sa. Alaattin abi gmax dediğin gibi sn hatası verdi. Bende başka yazılım deneyim dedim fakat kumanda yüzünden kurcalayamadım sana zahmet bir bakarmısın yazılıma, dump kumanda editlenmiş bir şekilde bana atabilirmisin.

Tahmin etmiştim ,8 mb flash istiyor çünkü bazı yazılımları denemek için:ok

Tahmin etmiştim ,8 mb flash istiyor çünkü bazı yazılımları denemek için:ok
Bu yazılım yüzünden cihaz yine off , yazılımda atamıyorum. Ama dump güzel gibi, arayüzü iyi duruyor, cam seçenekleri arasında forever plus gördüm sırf onun için yükledim fakat işte kumanda yine hevesimizi kursağımızda bıraktı. Dumpı yeniden kumanda bizim cihaza göre düzenliyebilir misin abi?

Bu yazılım yüzünden cihaz yine off , yazılımda atamıyorum. Ama dump güzel gibi, arayüzü iyi duruyor, cam seçenekleri arasında forever plus gördüm sırf onun için yükledim fakat işte kumanda yine hevesimizi kursağımızda bıraktı. Dumpı yeniden kumanda bizim cihaza göre düzenliyebilir misin abi?
Senin yazılımı kurcalıyordum ,2 tane yaptım biri orjinal senin link dump olan update edilmiş hali ,ama önce ssat olanı yükle bakalım,kumand ikisinde de botek.

Geri
Üst Alt