Yeni konu açmak istemedim. Konu içierisinde 2-3 arkadaş ile aynı model çamaşır makinesini kullandığımı gördüm. Yalnız ben sizler kadar memnum değilim son 3-4 aydır BOSCH WAT24480 Çamaşır makinenmden böyle bir ses geliyor. 2017 yılında aldım 6 yıl garantili. Servislik durum gibi sanki?
akrep2018 , barbarosso sidar2000
Adem Helvacı sence sorun nerdir?
Yeni konu açmak istemedim. Konu içierisinde 2-3 arkadaş ile aynı model çamaşır makinesini kullandığımı gördüm. Yalnız ben sizler kadar memnum değilim son 3-4 aydır BOSCH WAT24480 Çamaşır makinenmden böyle bir ses geliyor. 2017 yılında aldım 6 yıl garantili. Servislik durum gibi sanki?
E e.nar Pompa kısımda herhangi bişey yoktu. Temiz su hortumunu açıp tüm filtreleri temizledim. . Her filtrede deniz kumuna benzer kum parçaları vardı. Çok değildi ama vardı. Şuan makineyi çalıştırdım. Musluk işareti şuan yok. Genelde bu ses boşaltma yapakerken yapıyordu. Hala devam ederse servis mecburenPompa sesi , yataklar bozulmuş. Ayrıca e.nar dediği gibi musluk işaretini unutma , sensör, ventil hatta ana karta kadar gidebilir sorun. Ama maiknede herhangi bir sorun olmaz