Dondurucu kısmında sorun yok, soğutucu kısmı soğutmuyor...dondurucumu soğutucumu
Fan motorunu değiştirin, elinizden iş geliyorsa kendiniz değiştirebilirsiniz, geçen yıl 35 liraya alıp kendim değiştirdim, servis çağırsan 150-250 lira alır.
Arkadaşlar merhaba,
Buzdolabımdaki sorun sanırım çözüldü. Geçen Bosch servis geldi, fan bozuk dedi, 660 TL fiyat verdi gitti. Toptancıdan bir fan motoru aldım 80 TL'ye soketini değiştirdim taktım. Şuanda eskisi gibi çalışıyor son bir haftada problem çıkartmadı..
Youtube'ta bir adama rastladım Fatih Bank diye, birebir benim sorunun aynısını gösteriyordu. Video için:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Başınıza gelirse yardımcı olur umarım size de..
Selamlar?
Üstteki komple set Boschun 660 TL verdiği ürün, alttaki benim alıp taktığım motor.. sonuçta fan bacası plastik ve herhangi bir sorunu yok..660₺ ye fan motoru mu? Bu markalar üründen değil servisten yedek parçadan götürüyor paraları. O fan gıda çarşılarında 100₺ yi geçmez?
Gösterişli soygun bu.Üstteki komple set Boschun 660 TL verdiği ürün, alttaki benim alıp taktığım motor.. sonuçta fan bacası plastik ve herhangi bir sorunu yok..