Pompa kapağını açın bir şiş yardımı ile pervanesini döndürün rahat dönmesi gerekir dönmüyorsa içerisine sıkışan cisim vardır şiş yardımı ile çıkarın tahliye hortumunu kontrol edin tıkalı olabilir.Pompanın içine bişey kaçmış olabilir mi acıp temizlesem ?
Tesisat borusunda takılmıştır.Ya bu çamaşır makinesinn gider hortumunu çıkarmak istiyorum ancak duvardan gelmiyor neden ?
e36 10 kosu hatası veriyor
Mil ile pervane arasına bir şey dolanmış sıkışmış olabilir.son kez gider borusuna bakacağım yoksa kesin pompa bozuktur. Çünkü dün pompayı açtım içi siyah şey doluydu temizledim baya ama yine boşaltma yapmadı o pervanesinin içi siyah ve takılarak dönüyordu
o zaman pompa değişecek,son kez gider borusuna bakacağım yoksa kesin pompa bozuktur. Çünkü dün pompayı açtım içi siyah şey doluydu temizledim baya ama yine boşaltma yapmadı o pervanesinin içi siyah ve takılarak dönüyordu
o zaman pompa değişecek,
Sorunu buldum sorun içine kaçan eşyalar hortumu tıkamış açtım kurutma yaptı ama sonrw bir daha yapmadı büyük ihtimalle içine kaçmış bir sürü şey var tıkayıp duruyor bu sorunu nasıl komple düzeltirim. Pomba boruların içinte top var ordan da artık kazanda demek ki halen dolu şeyler varo zaman pompa değişecek,
bir yastık gibi bir şey attınız da acaba onun elyafı mı dağıldı içindeSorunu buldum sorun içine kaçan eşyalar hortumu tıkamış açtım kurutma yaptı ama sonrw bir daha yapmadı büyük ihtimalle içine kaçmış bir sürü şey var tıkayıp duruyor bu sorunu nasıl komple düzeltirim. Pomba boruların içinte top var ordan da artık kazanda demek ki halen dolu şeyler var
Galiba dün açtım 1 yıkama sonra yine aıkma yapmadı bunu tamamen nasıl temizlerimbir yastık gibi bir şey attınız da acaba onun elyafı mı dağıldı içinde