Bosch çamaşır makinesi sıkma yapmıyor

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
46
25
Geçenlerde içine bişey kaçmıştı sanırım takır takır sesler geldi kapağı açtım içi boştu sonra ana tahliye borusunu söktüm o topun olduğu yerde de bişey yoktu. Ama halen de sıkma yapmıyor başka ne sorunu olabilir ?

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
968
kapaktan ne görüyorsan o pompadır, elle çevirince dönüyorsa elektroniği bozulmuştur. Sıkı dönüyorsa ama gözle gözüken bişey yoksa yine yapacak bir şey yok değişmesi lazım.

Kartı bozmuş da olabilir, pompaya harici 220v verip denerseniz netleşir ama tecrübeniz yoksa çarpılırsınız dikkatli olmanız gerekiyor.

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
46
25
Ya bu çamaşır makinesinn gider hortumunu çıkarmak istiyorum ancak duvardan gelmiyor neden ?

e36 10 kosu hatası veriyor

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
46
25
son kez gider borusuna bakacağım yoksa kesin pompa bozuktur. Çünkü dün pompayı açtım içi siyah şey doluydu temizledim baya ama yine boşaltma yapmadı o pervanesinin içi siyah ve takılarak dönüyordu

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
46
25
Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
968
Sorunu buldum sorun içine kaçan eşyalar hortumu tıkamış açtım kurutma yaptı ama sonrw bir daha yapmadı büyük ihtimalle içine kaçmış bir sürü şey var tıkayıp duruyor bu sorunu nasıl komple düzeltirim. Pomba boruların içinte top var ordan da artık kazanda demek ki halen dolu şeyler var
bir yastık gibi bir şey attınız da acaba onun elyafı mı dağıldı içinde

Geri
Üst Alt