Hasan3472
Aktif Üye
- 30 Kas 2021
- 198
- 39
Urosit-k kullandım fayda etmedi ve aşırı pahalı idiDiyetisyen ile görüştünüzmü ? diyetisyen ile görüşmeniz lazım birde ithal ilaç vardı taşı önlemek için. rovatinex
Urosit-k kullandım fayda etmedi ve aşırı pahalı idiDiyetisyen ile görüştünüzmü ? diyetisyen ile görüşmeniz lazım birde ithal ilaç vardı taşı önlemek için. rovatinex
Hocam taş yüzünden paratroid bezini aldıranlar bile oldu .Siz hormontesti yaptırdınızmı bilmiyorumUrosit-k kullandım fayda etmedi ve aşırı pahalı idi
Tübitak taşın içeriğinin tespitini yapar. Test sonucuna göre diyetisyen size yeme içme konusunda liste hazırlar. Ayrıca parat hormonuda kalsiyum ile alakalı endokrin uzmanından destek alabilirsiniz. Tabiki nefroloji tarafındanda takip edilmeniz iyi olur böbrekleriniz %50 çalışıyor kanda üre-kreatinin-bun takip edilmesi lazım .7 yıl sağlık tesisinde teknisyen olarak çalıştım çoğunluk olarak diyaliz bölümünde olduğum için durumunuzu anlıyorum böbrek ihmale gelmezHormon testi yaptırmadım sanırım ama TÜBİTAK raporunda hormon testi varmı bilmiyorum sadece kalsiyum taşı olduğunu öğrendim. Ve aşırı bedenim zayıf hiç bir zaman normal bedene gelemedim. Özel bir hastanede test falan yaptırdım sorun yok demişti zayıflık kan testi falan idi sanırım
o tip düşürdüğü iddia edilen sular, kum gibi olan taşlarda işe yarar bence. taşın bütünsel yapısını bozabileceklerini sanmıyorum.Samsunun havza ilçesinin bir köyünde şifalı su var. Taşı düşürüp yok ediyor. Ben düşürmüştüm öyle..
Bende öyle diyordum ama mercimek tanesi kadar düşürdüm.o tip düşürdüğü iddia edilen sular, kum gibi olan taşlarda işe yarar bence. taşın bütünsel yapısını bozabileceklerini sanmıyorum.
hem taşların yapısı, hem böbreklerin yapısı benzersizdir. o mercimek kadar olan, böbreğe tam ilişmemiş olabilir. kimi taşlar resmen böbreğe kaynak yapmış gibi olabiliyor. asfalt kıran makineyle ayrılır ancak.Bende öyle diyordum ama mercimek tanesi kadar düşürdüm.
Bence yine de denemekte fayda var. Çok büyük olan taşlarda tabiki tıbbi müdahale gerekli.. Bendekiler küçük boyutluydu. Fakat böbrekten çıkıp kanala düştüğünde o sancıyı Allah kimseye göstermesin. Üroloji hekimi gerçi bunun için bir ilaç veriyor. Kanalı genişletip taş mesaneye düşüyor. Sonrası pıt ?hem taşların yapısı, hem böbreklerin yapısı benzersizdir. o mercimek kadar olan, böbreğe tam ilişmemiş olabilir. kimi taşlar resmen böbreğe kaynak yapmış gibi olabiliyor. asfalt kıran makineyle ayrılır ancak.