BLUETOOTH SES BAĞLANTISI SES SORUNU.

mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
Merhaba.
Ben 1 hafta önce 55UD9300 model Vestel tv aldım. Bu forumu da ekran görüntüsü netliği sorunu aracılığıyla buldum. Yönetici arkadaşlar ve diğer arkadaşların bana yadrımları oldu. Şimdi sorunum Bluetooth ses sistemine tv'yi bağladığımda ses tv'den kesilmiyor. Her iki cihazdan da gelmeye devam ediyor. Ayrıca tv'nin kumandası da sadece tv'nin sesini kumanda ediyor. Ben telefonlarda olduğu gibi ses sistemine bağlandığımda kaynakta sesin kesilip sadece ses sisteminden gelmesini ve kumandanın da ses siteminin sesini kumanda etmesini istiyorum. Servise bu durumu ilettim ve bana önceden benim istediğim gibi olduğunu lakin müşterilerin her iki cihazdan da ses gelmesini istemeleri sonucu yazılımla bu hale geldiğini anlattı. Bu konuda yapabilecek bir yazılım olabilir mi acaba.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Slm
dostum profil dosyası aşagıdaki linkte .rarlı dosyayı cıkarttıktan sonra profile dosyasını oldugu gibi boş bir flash bellege takıp aşagıdakileri uygula
1 _menü tuşla
2 _4725 tusla
3 _usb operation u seç
4 _30 sn sonra diagnostic kısmından factory reseti yada ayarlardan ilk kurulumu seçip yeniden başlatıp tv nin kanal kurulumu renk vs ayarlarını yapıp kullanabilirsin
Ayrıca tv kanal geçiş menüleri şeffaf yaptım divx formatındaki video larıda etkinleştirdim.açılıştaki winx animasyonu nu kaldırdım..

Not:yazılım yükleme herzaman risklidir yükleme işleminin sorumluluğu tamamen yükleyiciye aittir...Sadece mb130 anakartlı vestel tv lere uygun ses ve modlu sw dosyasıdır hw profil dosyası herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için verilmemiştir.

Saygılarımla...

mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
Slm
dostum profil dosyası aşagıdaki linkte .rarlı dosyayı cıkarttıktan sonra profile dosyasını oldugu gibi boş bir flash bellege takıp aşagıdakileri uygula
1 _menü tuşla
2 _4725 tusla
3 _usb operation u seç
4 _30 sn sonra diagnostic kısmından factory reseti yada ayarlardan ilk kurulumu seçip yeniden başlatıp tv nin kanal kurulumu renk vs ayarlarını yapıp kullanabilirsin
Ayrıca tv kanal geçiş menüleri şeffaf yaptım divx formatındaki video larıda etkinleştirdim.açılıştaki winx animasyonu nu kaldırdım..

Not:yazılım yükleme herzaman risklidir yükleme işleminin sorumluluğu tamamen yükleyiciye aittir...Sadece mb130 anakartlı vestel tv lere uygun ses ve modlu sw dosyasıdır hw profil dosyası herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için verilmemiştir.

Saygılarımla...

M mesutank Öncelikle teşekkürler. İşlemleri dediğiniz gibi uyguladım ve oldu. Lakin ses tv kumandasından açılıp-kapanmıyor. Bluetooth cihazdan kumanda ediliyor. Sesi tv kumandasında müdahale edemezmiyiz acaba. Ayrıca info bar, kanal geçişlerinde şeffaf olması ve PVR'ın açılması süper olmuş.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
M mesutank Öncelikle teşekkürler. İşlemleri dediğiniz gibi uyguladım ve oldu. Lakin ses tv kumandasından açılıp-kapanmıyor. Bluetooth cihazdan kumanda ediliyor. Sesi tv kumandasında müdahale edemezmiyiz acaba. Ayrıca info bar, kanal geçişlerinde şeffaf olması ve PVR'ın açılması süper olmuş.

Yazilim guncelleme yaptinizmi hic.Tv vestel mi.
menu 4725 yapip ekran goruntusu atarmisiniz...

H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
MB96 veya 140 board vestel - seg TV'lerde kanal geçişleri modlama ile şeffaf yapılabiliyor mu ?..

mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
Yazilim guncelleme yaptinizmi hic.Tv vestel mi.
menu 4725 yapip ekran goruntusu atarmisiniz...
Evet yazılım güncelledim. Şuan en son yayınlanan V.3.62.35 yüklü. tv vestel 55UD9300

IMG_1668.jpg

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
H hkn40;
MB9x tüm serilerde de oluyor transparan.Bunu DH'de yapmıştım ama arka renk o kadar siyah ki,belli olmuyor desem yeridir,ama oluyor yani :)

Doğrudur teraspy üstad.. Ben de birkaç zaman önce (tesadüfen) menüde kanalları gezinirken şöyle 2 -3 saniye kadar tam şeffaf olmuştu ve sadece yazılar gayet beyaz ve netti ve ayrıca arkadaki kanal net bir biçimde izlenebiliyordu... ama maalesef kanalın birine basınca tekrar o kapkara haline geri dönmüştü.. Keşke tam olarak o şeffaflığın nasıl aniden olduğunu bilsek sorun ortadan kalkardı..

Geri
Üst Alt