Bluetooth ile ses aktarma

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
37
Elektronik cihazları anlamak gerçekten zor. Televizyon LG'yi görmüyor başka cihazı görüyor. LG bozuk desem değil telefon onu görüp bağlanıyor. Telefon televizyonu ve diğer hoparlörü de görüyor. Örümcek ağının bir yerinde kopukluk var. Bu denklemde bluetooth standardı uyuşmuyor desem her cihazın bağlandığı bir hoparlör olduğu için o da olamaz. Çok garip.

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Acaba ses sisteminin gorunur olmasi icin belli bir tus kombinasyonumu gerekli bluetooth kulakligi baglamak icin belli tusa bir sure basip gorunur moda aliyorum.Sonra gorunuyor acaba buda oyle mi acaba

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Elektronik cihazları anlamak gerçekten zor. Televizyon LG'yi görmüyor başka cihazı görüyor. LG bozuk desem değil telefon onu görüp bağlanıyor. Telefon televizyonu ve diğer hoparlörü de görüyor. Örümcek ağının bir yerinde kopukluk var.
Bence her ikiside farklı ve rakip firma olduğundan ,birbirlerine "banane,seninle işim olmaz" diyorlardır :haha1 <---- Bu işin şakası tabii :)

emreuguz Çevrimdışı

emreuguz

Aktif Üye
9 Nis 2019
149
37
Servisin bişey yapabileceğini sanmıyorum, LG CK43 e kaç cihaz eşleştirmişsindir, acaba bir sınır mı var.
LG CK43 ses sistemini varsayılan ayarlara çekebiliyor musun, resetleme gibi... öyle yapıp bir dener misin oluyorsa...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Acaba ses sisteminin gorunur olmasi icin belli bir tus kombinasyonumu gerekli bluetooth kulakligi baglamak icin belli tusa bir sure basip gorunur moda aliyorum.Sonra gorunuyor acaba buda oyle mi acaba
Bu olabilir belki :ok
Servis mi çağırsak? Bir şey yapabilirler mi acaba?
Gerek yok gibi ama en azından kafan rahat olur derim :ok
Servisin bişey yapabileceğini sanmıyorum, LG CK43 e kaç cihaz eşleştirmişsindir, acaba bir sınır mı var.
LG CK43 ses sistemini varsayılan ayarlara çekebiliyor musun, resetleme gibi... öyle yapıp bir dener misin oluyorsa...
Bunun olacağını pek sanmıyorum ama denenmeli tabii :ok

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
37
Ses sistemi zaten görünür halde telefon bağlanıyor sonuçta. Telefonun bağlantısını kesip öyle deniyorum yani BT READY modunda. Ses sistemini daha yeni aldım ayar değiştirmedim ama yarın onu da denerim.

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
37
Arkadaşlar ne yaptım ne ettimse olmadı, bluetooth ile bağlantı kuramadım. Mecburen 3.5mm to rca kabloyla işi çözdüm. Acaba 3.5mm kabloyu televizyona takınca tv'nin sesinin otomatik kapanması için bir ayar var mıdır?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Arkadaşlar ne yaptım ne ettimse olmadı, bluetooth ile bağlantı kuramadım. Mecburen 3.5mm to rca kabloyla işi çözdüm. Acaba 3.5mm kabloyu televizyona takınca tv'nin sesinin otomatik kapanması için bir ayar var mıdır?
Otomatik kapanma değil,tamamen kapanıyor tvden ses,jakı bağlayınca

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bende kapanmıyor ses. Mecburen kumandadan kısmak zorunda kalıyorum.
Hımm o zaman modlaman gerekiyor :)

Geri
Üst Alt