Blender Seti ve Mutfak Robotu Seti Tavsiyesi Arıyorum

light0fgod

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
light0fgod
Aslında limitim ürüne ve güvenilirliğine bağlı tabi elektronik eşyanın sağına soluna belli olmayacağını bilmekle birlikte, kendi araştırmalarım neticesinde tam olarak bir markaya yada modele odaklanamadım çünkü bu sektörün en iyisi hangisidir bilmiyorum, bulduğum ürünlerde de garantiye girmeyen sorunların yorumları üründen soğutuyor, eski konulara baktığımda bu ürün ile ilgili güncel bir bilgi yoktu hem forumda alacaklara hem de tabii acil olarak bana tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim

Bu ürünlerin genellikle kavraması bozulur. Garanti bitimi cihazın kavrama kırdığını varsayarak seçtiğiniz modelin kavraması bulunuyor mu kontrol edin.

Bu ürünlerin genellikle kavraması bozulur. Garanti bitimi cihazın kavrama kırdığını varsayarak seçtiğiniz modelin kavraması bulunuyor mu kontrol edin.
şuan mevcut cihazında kavraması kırıldı, dediğiniz gibi kavrama elimde olsaydı garanti uzatmış gibi olacaktım, marka olarak boscha yoğunlaştım farklı öneriniz varmı

şuan mevcut cihazında kavraması kırıldı, dediğiniz gibi kavrama elimde olsaydı garanti uzatmış gibi olacaktım, marka olarak boscha yoğunlaştım farklı öneriniz varmı
Arzum , yıllardır kullanıyoruz ,oğlum anneler günü hediyesi olarak braun almıştı, 2.nci kullanımda dişlisi kırıldı atıl duruyor, arzum ise bizim gibi hala :) Tavsiye değildir, araştırmakta fayda var çünkü yedek malzemesinin de bulunabilir olması lazım (bana göre :ok )

Hepsi Çin'de aynı üreticiden çıkıyor bence.
Ürünlere görsel olarak baktığımızda ben bunu görüyorum.
O yüzden Arzum gibi (veya başka bir f/p marka) alıp geçerim.

kullandığınız üründen memnunsanız modeliniz yazın kavramasını belki buluruz.

Grundig aldık biz memnunuz kalitesi vs iyi şuanda ama ben aldığım da fiyatı 1400 TL idi 1 senede 2.5 kat zamlanmış
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt