Blender Seti ve Mutfak Robotu Seti Tavsiyesi Arıyorum

L Çevrimdışı

light0fgod

Yeni Üye
7 Nis 2024
6
31
Aslında limitim ürüne ve güvenilirliğine bağlı tabi elektronik eşyanın sağına soluna belli olmayacağını bilmekle birlikte, kendi araştırmalarım neticesinde tam olarak bir markaya yada modele odaklanamadım çünkü bu sektörün en iyisi hangisidir bilmiyorum, bulduğum ürünlerde de garantiye girmeyen sorunların yorumları üründen soğutuyor, eski konulara baktığımda bu ürün ile ilgili güncel bir bilgi yoktu hem forumda alacaklara hem de tabii acil olarak bana tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim

L Çevrimdışı

light0fgod

Yeni Üye
7 Nis 2024
6
31
Bu ürünlerin genellikle kavraması bozulur. Garanti bitimi cihazın kavrama kırdığını varsayarak seçtiğiniz modelin kavraması bulunuyor mu kontrol edin.
şuan mevcut cihazında kavraması kırıldı, dediğiniz gibi kavrama elimde olsaydı garanti uzatmış gibi olacaktım, marka olarak boscha yoğunlaştım farklı öneriniz varmı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,305
66
şuan mevcut cihazında kavraması kırıldı, dediğiniz gibi kavrama elimde olsaydı garanti uzatmış gibi olacaktım, marka olarak boscha yoğunlaştım farklı öneriniz varmı
Arzum , yıllardır kullanıyoruz ,oğlum anneler günü hediyesi olarak braun almıştı, 2.nci kullanımda dişlisi kırıldı atıl duruyor, arzum ise bizim gibi hala :) Tavsiye değildir, araştırmakta fayda var çünkü yedek malzemesinin de bulunabilir olması lazım (bana göre :ok )

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,917
Hepsi Çin'de aynı üreticiden çıkıyor bence.
Ürünlere görsel olarak baktığımızda ben bunu görüyorum.
O yüzden Arzum gibi (veya başka bir f/p marka) alıp geçerim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,114
kullandığınız üründen memnunsanız modeliniz yazın kavramasını belki buluruz.

Geri
Üst Alt