yani beyin yakan bir film
alt yazı dimi ?
İzledim hocam şuan izlemedigim çok az dizi kaldı diyebilirim. Genelde ben izlememezlik yapmam . Bir dizi yada film cekildiyse bir emek harcanmıştır ve ben begenmesem de izlerim o yüzden sıradan önüme ne gelirse izliyorum . 12 maymun da gerçekten güzel bir dizi .
Ahahha travellers i yeni bitirdim bende . Ondan sonra black Mirror Bandersnatch e geçtim benim beyin komple yandı . Şimdi kendime gelmek için Van helsing izliyorum. ?türkçe dublaj veya altyazı seçeneği mevcut netflix'te..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
valla benim çok vaktim olmuyor, akşamları çocukları yatırdıktan sonra hanım dizi izlerken bende açıp birkaç bölüm izlesem yetiyor.. o yüzden mümkün olduğunca seçici davranmaya çalışıyorum. buna rağmen şuanda izlediğim 4 dizi var.. dedim ya birbirine girdi hepsi.. 12 Maymundan sonra Travellers'a geçersem olacağı buydu
1 ay dolmadan üyeliğinizi iptal ederseniz üyelik kapanır iptal olur para almazlar . Sanal kartta para yoksa üyeliginizi dondururlar parayı çektikleri zaman tekrar izlemeye devam edersiniz . Parayı çekmeden izleme şansınız yok jptal ederseniz sanal kartı parayı çekemiceklerj için yayin olmaznetflix ücretsiz üyeliği 1 ay dolmadan önce iptal edersek ne olur, yine izlemeye devam edebilir miyiz , birde 0,00 TL limitli sanal kart oluşturdum üye olduktan sonra sanal kartı iptal ettim. karta herhangi bir ücret yansır mı ileride ?
1 ay dolmadan üyeliğinizi iptal ederseniz üyelik kapanır iptal olur para almazlar . Sanal kartta para yoksa üyeliginizi dondururlar parayı çektikleri zaman tekrar izlemeye devam edersiniz . Parayı çekmeden izleme şansınız yok jptal ederseniz sanal kartı parayı çekemiceklerj için yayin olmaz
fatura tarihine baglayan gece saat 00-01 arasinda kartan cekim yapıliyor.o halde en mantıklısı 2-3 gün kalınca iptal etmek, o zaman sıkıntı olmaz sanırım.
fatura tarihine baglayan gece saat 00-01 arasinda kartan cekim yapıliyor.
fatura tarihine baglayan aksamdan iptal etmen yeterli.