Bisiklet km saati

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TKartaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TKartaL

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
TKartaL
Ne zamandır düşünüyordum. Geçtiğimiz perşembe sipariş verdim. Aslında analog seviyorum fakat gidonda çok yer kaplıyor. PTT ile geliyor. Yani neredeyse çinden sipariş vermiş gibi bekliyorum.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Kullanmadım henüz ama akıllı bileklik de aynı işi görmez mi? Mesela Xiaomi Mi Band 4 almış olsak? Mi Fit'te bisiklet programı vardı sanırım. :alala
Xiaomi'yi örnek olarak verdim tabi, bir sürü marka mevcut yoksa. :hihi

Kullanmadım henüz ama akıllı bileklik de aynı işi görmez mi? Mesela Xiaomi Mi Band 4 almış olsak? Mi Fit'te bisiklet programı vardı sanırım. :alala
Xiaomi'yi örnek olarak verdim tabi, bir sürü marka mevcut yoksa. :hihi
Bileklik ile bu fantazi yaşanmaz ? Ki analog olsa daha iyi hatta...

DSC_0987fa5beff7384e778c.jpg

Selamlar. Hayırlı ramazanlar. Kendim yaptığım sinyal devresini paylaşmak istiyorum. Kablo ile direksiyondaki 3 buton sayesinde kumanda ediliyor. İkisi sağ-sol sinyal için kullanılıyor. Diğer buton animasyon geçişleri için kullanılıyor. Paralel bağlı iki adet 18650 pil ile çalışıyor. Tam dolu batarya ile günlük kullanımda en az bir ay gidiyor. Batarya micro USB soketli TP4056 şarj modülü ile kolayca şarj edilebilir. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Sinyal 7 saniye sonra otomatik olarak sonlanıyor. En son kullanılan animasyona geçiyor. Bilgisayarda video var ama dosya biyik diye yükleyemedim. İlk fırsatta video atarım.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt