Bisiklet km saati

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Ne zamandır düşünüyordum. Geçtiğimiz perşembe sipariş verdim. Aslında analog seviyorum fakat gidonda çok yer kaplıyor. PTT ile geliyor. Yani neredeyse çinden sipariş vermiş gibi bekliyorum.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,140
Kullanmadım henüz ama akıllı bileklik de aynı işi görmez mi? Mesela Xiaomi Mi Band 4 almış olsak? Mi Fit'te bisiklet programı vardı sanırım. :alala
Xiaomi'yi örnek olarak verdim tabi, bir sürü marka mevcut yoksa. :hihi

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Kullanmadım henüz ama akıllı bileklik de aynı işi görmez mi? Mesela Xiaomi Mi Band 4 almış olsak? Mi Fit'te bisiklet programı vardı sanırım. :alala
Xiaomi'yi örnek olarak verdim tabi, bir sürü marka mevcut yoksa. :hihi
Bileklik ile bu fantazi yaşanmaz ? Ki analog olsa daha iyi hatta...

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
DSC_0987fa5beff7384e778c.jpg

I Çevrimdışı

ibrahimlogoglu

Yeni Üye
5 Mar 2025
8
52
Selamlar. Hayırlı ramazanlar. Kendim yaptığım sinyal devresini paylaşmak istiyorum. Kablo ile direksiyondaki 3 buton sayesinde kumanda ediliyor. İkisi sağ-sol sinyal için kullanılıyor. Diğer buton animasyon geçişleri için kullanılıyor. Paralel bağlı iki adet 18650 pil ile çalışıyor. Tam dolu batarya ile günlük kullanımda en az bir ay gidiyor. Batarya micro USB soketli TP4056 şarj modülü ile kolayca şarj edilebilir. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Sinyal 7 saniye sonra otomatik olarak sonlanıyor. En son kullanılan animasyona geçiyor. Bilgisayarda video var ama dosya biyik diye yükleyemedim. İlk fırsatta video atarım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt