Beyler tu tip tartışmalar "BATI" da bile hala yapılıyor,kimisi ben sadece 4K izlerim derken diğeri daha gerçekçi bir yaklaşımla
ben de hala SD&HD izlerim diyor!
O 10 sene gider/gidecek lafı biz de daha çok malum nalet forum diye geçinen yerde ki bazi tipler dir!
Herif sankim müneccim-başı yaw,ülen 15 sen de gider/gidecek ama böyle bir vadeyi kesin olarak kim belirliyor dingil
TR ye gelirsem kaç kişi 10/15 senedir aynı paneli kullanıyor üstelik eskiler çok daha uzun ömürlü kaliteli olduğu halde!
Bırakın bu "vade işlerini" gittiği yere kadar gider deyin alan kişi düşünsün bunları!
Ayrıca bırakın ileriye yönelik vadeyi de biriniz otursun şurada örneğin son 10 yıl da panelelr nereden nereye geldi onu
bir araştırp yazsın bakalım o zaman VADE ler de meydana çıkar!
2000 lerin başında ilk PDP ler çıktığı zaman çöz.değeri de 852x480 idi bugün kaçtır acaba??? iyi de kaç sene geçti aradan?
max.17/18 yıl ama ama o yıllar da bir panel adam parmakla gösteriliyordu yahu

panel alan adam için sankim adam
Ferrari almış gibi oluyordu vay anasını deniyordu,ben ilk Pio ları satın aldrıdığım zaman daha TR de forumlar bile yoktu yaw
yoksa tam tefe konmuştum! fiyatlar manyaktı çünkü!
Biz şimdi miladı 2006/7 den eskiye götüremiyoruz yani kabaca 10/11 yıl geride kaldı,bir sürü "yeni" diye paneller çıktı ve insanlar
aldı!! yetişmek sadece çok zenginlerin işi oldu artık;ben bir dünya insana 2/3 yılda bir panel aldırdım;adam var panel de bir yenilik
veya ıvız-zıvır bir şey görüyoru balıklama artlıyor basıp alıyor yaw
Ben diğer forumlar da sanırım 3/4 yıl önce yazmıştım,örnekler de vererek;AUO/SharpLGD 8/10K panel ürettiler diye!
hem çakma 8K hem d eSharp ın harbi 8K sını LGD ise 10K panel üretti bile! bunlar Hazır Kıta bekliyor yedekte!
Sharp 12K hem de harbisini üretti bile! siz burada 4K tantanasını yapıyorsunuz! yarın çok değil 2019 veya 20 de en geç
8K lar da sahaya çıkar!! zaten hazır bunlar altyapı olarak!
Biz daha 2/3 yıl sonra 4K yayınları beklerken 8K paneller de illaki çıkacak yoksa herifler mal satamaz ki!,4K panelleri bir kaç sene
daha satabilirler sonra ne olacak???
Yaw adamlar uyanık ve siz daha bir adım atmadan herif senden 5 adım önde!! takip etmek bile ciddi zor!