İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sizlerin görüşü benim için önemli aslında sadece benim için değil ülke ekonomisi için bile önemli. Sonuçta her makro anlamda değerlendirilen konu aslında mikro bazda başlar. Sizlerin tavsiyeleri üzerine elektronik eşyalardaki ayrımın , piyasadaki kalite skalasını oluşturma anlamında geri dönüşü iyinin daha iyisi ya da kalitesiz malzemenin içinde az daha kalitelisi kronik problemi olanın diğerlerinden ayrılması siz değerli teknik elemanların katkısı sayesinde oluşuyor. Forumun mantığı, internetin doğru bilgiye olan muhtaçlığı ,insanların bilgiye olan açlığı ancak deneyimini doğru biçimde aktaran insanlar sayesinde olabilir. Memleketine değer katabilmek , katma değerini yükseltmek için çalışan insanların eline emeğine sağlık . Forum için harcadığınkz mesaiyi gördükçe tebrik ediyorum. Herkesle tek tek ilgilenip mesaj yazmaya gayret göstermeniz takdire değer. Allah kuvvet versin.
Biraz uzun yazıp detaylandırmayı seviyorum
dediğiniz gibi bende yeni nesil klimaların görselini çok beğeniyorum gizli ışıklar , renk değiştiren kumandalar hem görsel anlamda hem de kullanım açısından faydalı olabiliyor.
Örneğin geçen seneden sıcak ayarında kalan klima kumandasını uzaktan telefonla tarif ederek soğuk kısmına döndertemedim kayınvalideme. Eğer klimanın kumandasında sıcak ayarı kırmızı led ile soğuk ayarı mavç led ile temsil edilseydi çok daha rahat tarif edebilirdim.
Ürünlerin birsürü özelliği ön plana çıkarılıp satılmaya çalışırken sizin görüşleriniz sayesinde 1950 model görünümü
klimanın iyi olduğunu bilmek iç huzuru yakalama konusunda en önemli parametre.
Bugün su akıtma problemi de giderildi. Suyun drenan hortumunda birikip ağırlık yapması sonucu esnemesi ,akmamasına nede oluyordu. Bikaç kroşe ile gergin hale getirildi.
Tecrübe ettikçe paylaşıma devam
Selametle....