Valla hocam belki cahilce bir davranış ancak ben ölümüne ağrım sancım yoksa hastane kapısından girmem, doktor yüzü de görmem çünkü zaten iğneden felaket korkarım, daha büyük korkum ise Doktora gittiğimde bende bulacakları, anlatacakları ve önlem adı altında yapacakları beni benden alır götürür diye düşünüyorum. Şu hayatta 3 iyi tanıdığım var, Arabamı, Eşimi ve vücudumu. neyi yaptığımda ne olur, ne zaman ne yersem vücudum ne tepki verir, ne zaman ne yaparsam başım ağrır vs vs bunları bilir ona göre hareket ederim. İçki alışkanlığım yok ama karı koca arada kadeh tokuştururuz. Son dublemi 6 ay önce, son biramı geçen ay içmişim. Sigara kullanmam ve bırakmış birisi de değilim hiç başlamadım. öyle kahve mahve köşelerine de gitmem. Saman alevi bir tipim, arada çok çabuk parlarım ama normalde kakaka kikiki birisiyim, hayatı çok takmam kafama.
Hatta hatuna dedim ki ''la hatun, olur da bir gün ölürsem hiç öyle mezar falan filan uğraşma, yaktır beni gitsin, Küllerimi de ege denizine savur bana yeter'' (Sorun şu ki Ülkemizde krematoryum yokmuş)
Yani bu bilimsel konulara saygım sonsuz ama biz fakir faniler için bunları bilsek de bir şey değişmiyor.
Hadi diyelim ki hep beraber bunları yememe kararı aldık forumca. ''Uçan zıçan göçen tavuk kaç para hocam habarın var mı?'' derler adama
Biz şoktaki şişirilmiş kanatların fiyatını görünce şoka giren insanlarız yahu. Ekmekte gluten, tavukta antibiyotik, mısırda gdo, pirinçte kimyasal, yahu bizim 4 çeşnicibaşılı badem unundan ekmek yapılmış sofralarımız yok, paramız oldukça ne bulsak yiyoruz napalım yani air fryer kanser etmişse sanki isteyerek olduk