E
Evdeki Mizah
Yeni Üye
- 10 Eyl 2020
- 13
- 31
Söylediğiniz tarifelerden bir yazılımcı olarak kabloneti seçerdim
Vodafone fiber (Vodafone kendi alt yapısı üzerinden) kullanıyorum, daireye kadar fiber geliyor 99/5mbps paket kimi zaman 105mbps kimi zaman 85mbps gözüküyor speed testte, hız testlerini kablosuz 2.4ghz ve 5ghz band'larinda yapıyorum, ilginç olan telefonda 2.4ghz var sadece ve 97mbos görürken pcde 2.4ghz de 50-60arasinda kalıyor, 5ghz de oda 97-105mbps arası sonuç veriyor.
Yorumunuza katılmakla beraber ağ ürünlerine şuan yatırım yapmayıpYa çekim gücü, ya da ağ kartının kapasitesi ile ilgilidir.
Ya da o sırada modeme bağlı başka cihaz modemi meşgul ediyorsa o da etki etmiş olabilir.
ISS'lerin verdiği modemlerden pek bir şey beklememek lazım zaten.
Kaliteli wi-fi deneyimi de belirli bir bütçe ile oluyor maalesef.
Yani GHz artışı her zaman size en iyiyi vermez.
Önemli olan çıkış gücü (db) ve alıcı verici arasındaki engeldir.
Yorumunuza katılmakla beraber ağ ürünlerine şuan yatırım yapmayıpZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.( IEEE 802.11ax ) standartının yaygınlaşmasını beklemek uzun vadede size oh be dedirtcektir.
Ya çekim gücü, ya da ağ kartının kapasitesi ile ilgilidir.
Ya da o sırada modeme bağlı başka cihaz modemi meşgul ediyorsa o da etki etmiş olabilir.
ISS'lerin verdiği modemlerden pek bir şey beklememek lazım zaten.
Kaliteli wi-fi deneyimi de belirli bir bütçe ile oluyor maalesef.
Yani GHz artışı her zaman size en iyiyi vermez.
Önemli olan çıkış gücü (db) ve alıcı verici arasındaki engeldir.
Vodafone verdiği (Nokia g-140w-c) modemi kullanmak zorundayım zira fiber kablo direk modeme takılıyor, eskiden arada bir gpon cihazı olurdu, fiber kablo o gpon cihazına takılır ondan çıkan ethernet kablo ile modem-router'e giriş yapılırdı, isteyen kendi modemini kullanırdı. Nokia g-140w-c Hem Fiber Modem Hemde GPON cihazı.
Aşağıdaki gibi bir cihaz alsam aslında kendi modemimi kullanabilirim diye düşünüyorum, airties 5750 1200mbps modem routerim var aslında.
Vodafone verdiği (Nokia g-140w-c) modemi kullanmak zorundayım zira fiber kablo direk modeme takılıyor, eskiden arada bir gpon cihazı olurdu, fiber kablo o gpon cihazına takılır ondan çıkan ethernet kablo ile modem-router'e giriş yapılırdı, isteyen kendi modemini kullanırdı. Nokia g-140w-c Hem Fiber Modem Hemde GPON cihazı.
Aşağıdaki gibi bir cihaz alsam aslında kendi modemimi kullanabilirim diye düşünüyorum, airties 5750 1200mbps modem routerim var aslında.
Benim anlamadığım her hangi bir modemi her hangi bir routera bağlamak için neden ek bir parça arıyorsunuz, sizde ki cihazı bilmediğim için böyle bir soru soruyorum?
Şöyle oparatör modemini komple kaldırmak için, diğer türlü oparatör modeminin ethernet portlarndan birine kablo takıp, elimdeki modemin wan girişine takarak kullanabilirim ama o zaman yine taşıyıcı cihaz oparatör modemi oluyor.
Soru şu sanırım fiberdeki kablo yani panodan sana gelen fiber kablo nokia g-010g-q bu cihaza bundanda istediğin modeme gidecek olay bumuVodafone jetfaturada adsl şifresi diye bir şifre vardı. (Jetfatura kapandı maalesef). İnternetim fiber bu arada. Kullanıcı adını vodafone modemden alıp o adsl şifresi ile birlikte çinden getirttiğim routera kurdum. Aylardır sorunsuz kullanıyorum. Eski hg255si de wds modunda röle gibi kullanıyorum. Evde kapsama çok iyi oldu.
vodafone’u arayıp şifrenizi öğrenin ve farklı bir cihazı sorunsuzca kullanın. Sağolsunlar SOLgibi katı değiller farklı cihaz konusunda.
Soru şu sanırım fiberdeki kablo yani panodan sana gelen fiber kablo nokia g-010g-q bu cihaza bundanda istediğin modeme gidecek olay bumu