Bim'de satılan Fujiplus marka klima soğutmama sorunu

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Bende ki de böyle kolay çözülse ne ala da işte. Pazartesi bida gelip bakılıncak. Şuan açık 16da. Odam sabahtan beridir 30 derece :)

İlk arıza verdiğinde karlanma vardı. Klima da 10 dk çalışıyor sonra poff diye duruyordu pervaneler falan çalışmıyodu sonra yine çalışıyordu ama içeriye verdiği ısı vantilatör gibi birşeydi. Şimdi yapıldı karlanma yok klima durmuyorda kendi kendine çalışma falan üfleme iyi ama soğutma yok. Serin bir hava veriyor. Birdahaki işlemde ne yapacaklar çok merak ediyorum.
2 ciye fujıplus servisinden gına geldiği için garantisi olduğu halde başka klimacı getirttim parayla yaptırdım.
benim klima hiç devreye girmiyordu saatlerce bekliyordu fan bile çalışmıyordu .

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

ceycey74

Aktif Üye
27 Haz 2021
71
47
Dış ünite borusunu kontrol edin karlanma oluyor mu.?
Markayı görünce aklıma geldi bugün camide vardır .
Koca camiye tek klima koymuşlar
İçerisi 27 dereceydi bitene kadar 32 derece oldu
Bu salon tipi klimaları telefondan uzaktan kumanda ile kontrol edebilirmiyiz

F Çevrimdışı

FurkanSs

Yeni Üye
13 Tem 2023
7
28
Arkadaşlar tekrardan selam. Yasadigim olayin finali hakkinda bilgi vermek icin tekrardan yorum yaziyorum. Ikinci sefer geldiler baktilar servisteki arkadaslar. Sorunun duzelmedigine kanaat getirdik. Garip bir sekilde ertesi gün sökmeye geldiler ucret iadesini ibana yaptilar tamamini. Klimayida goturduler gittiler. Iadesini sordugumda ise fabrikanin musteri memnuniyeti adina iade aldigini soylediler. Enteresan bir iade sureci oldu. Ben cok surundururler yokusa kosarlar isi diyordum ama fujiplus markasi sasirtti acikcasi. Birdaha alirmiyim bilmiyorum ama bu sureci en azindan aylarca surdurmedikleri icin tesekkur etmek de isterim.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Arkadaşlar tekrardan selam. Yasadigim olayin finali hakkinda bilgi vermek icin tekrardan yorum yaziyorum. Ikinci sefer geldiler baktilar servisteki arkadaslar. Sorunun duzelmedigine kanaat getirdik. Garip bir sekilde ertesi gün sökmeye geldiler ucret iadesini ibana yaptilar tamamini. Klimayida goturduler gittiler. Iadesini sordugumda ise fabrikanin musteri memnuniyeti adina iade aldigini soylediler. Enteresan bir iade sureci oldu. Ben cok surundururler yokusa kosarlar isi diyordum ama fujiplus markasi sasirtti acikcasi. Birdaha alirmiyim bilmiyorum ama bu sureci en azindan aylarca surdurmedikleri icin tesekkur etmek de isterim.
Geçmiş olsun olması gereken yapılmış Pert etmişler klimayı hatalı montaj var.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
geçmiş olsun işinizin hızlıca çözülmesine sevindim.
Kurluk Mühendisliğe teşekkürler.

Az yakan çok kaçan tüm dost ve akrabalarımıza aldığımız LG Dual tavsiye ederim.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
İlk arıza verdiğinde karlanma vardı. Klima da 10 dk çalışıyor sonra poff diye duruyordu pervaneler falan çalışmıyodu sonra yine çalışıyordu ama içeriye verdiği ısı vantilatör gibi birşeydi. Şimdi yapıldı karlanma yok klima durmuyorda kendi kendine çalışma falan üfleme iyi ama soğutma yok. Serin bir hava veriyor. Birdahaki işlemde ne yapacaklar çok merak ediyorum.
Sürekli çalışmasının nedeni ayarladığınız sıcaklığa gelememesinden kaynaklı.
Bence dış ünite borulardan dışarıda havada bulunan tozu partikülü vs aldı ama iç üniteye de gitmiş olabilir diye düşünüyorum.
İmkan varsa cidden Arçelik, Vestel vs gibi servis ağı olan firmalara bakmak lazım.
Onlarda da servis kalitesi her yerde aynı değil ama en azından muhatap bulma şansınız var.
Klima işi biraz distribütörlerin insafına kaldığı için, yerli üreticiler hariç, işini iyi yapan bulmak mesele biraz.
Bu her ürün grubunda ülkemizde böyle maalesef.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sürekli çalışmasının nedeni ayarladığınız sıcaklığa gelememesinden kaynaklı.
Bence dış ünite borulardan dışarıda havada bulunan tozu partikülü vs aldı ama iç üniteye de gitmiş olabilir diye düşünüyorum.
İmkan varsa cidden Arçelik, Vestel vs gibi servis ağı olan firmalara bakmak lazım.
Onlarda da servis kalitesi her yerde aynı değil ama en azından muhatap bulma şansınız var.
Klima işi biraz distribütörlerin insafına kaldığı için, yerli üreticiler hariç, işini iyi yapan bulmak mesele biraz.
Bu her ürün grubunda ülkemizde böyle maalesef.
Servisi iyi diye Klima konusunda Vestel demiyoruz :kiskis
Ara ara Vestel klima mağdurları geliyor Klima işini bozdu Vestel.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Dünya genelinde en çok satan klima markası hangisi acaba?
Dünya üzerinde birkaç adet büyük üretici var.
Gree, Midea, Aux, Haier vb.

Bu firmalar kendi markaları haricinde fason üretimde yapmakta.

Misal bosch, kaira, airfel, uğur markaları satın aldığınızda aslında Midea satın almış olursunuz.

Benzer şekilde Aux = Baymak , Gree = York gibi.
Tam sayısı kestirmek oldukça zor.

Geri
Üst Alt