Bu vestelcell hiçbir vestel mağazasında yok. Turk telekom kullananlar online geçiş yapamıyor mağazaya gidin uyarısı veriyorTeknosacell faturasız
Vestelcell Faturalı
Bu vestelcell hiçbir vestel mağazasında yok. Turk telekom kullananlar online geçiş yapamıyor mağazaya gidin uyarısı veriyorTeknosacell faturasız
Vestelcell Faturalı
Bayadır hat taşımadınız sanırım. Taşıma sırasında aylık değil yıl sonuna kadar olanı alırlar. Gittiğiniz yerde ödeme yapmazsınızBimcell den turktelekoma tasidim ben faturali 750 dk 7gb 1000 sms 29,5 tl telsiz ucreti ile aylik 34 tl gibi bimcell karttaki tl lerimide tasirken telsiz ucreti diyerek 30 tl aldilar bimcele tel actim inceleyeceklermis hep soyguncu olmuslar aylik 4,23 tl almasi lazimdi !!!
Bu hangi tarife ?Bimcell den turktelekoma tasidim ben faturali 750 dk 7gb 1000 sms 29,5 tl telsiz ucreti ile aylik 34 tl gibi bimcell karttaki tl lerimide tasirken telsiz ucreti diyerek 30 tl aldilar bimcele tel actim inceleyeceklermis hep soyguncu olmuslar aylik 4,23 tl almasi lazimdi !!!
Fenercell 7 gb tarifesi
Nasıl geçtiğinizi soruyorum. Online olarak mı geçiş yaptınız. Yoksa turktelekom bayisine giderek mi geçtiniz ?Evet bu tarife kayseri de yeni bu kampanya
Taşıma ile olmuyor oluyor ama faturasız kontörlü TT abonesi olmak sonra 12 ay taahhüt verip faturalı hatta geçerek alınıyor.Nasıl geçtiğinizi soruyorum. Online olarak mı geçiş yaptınız. Yoksa turktelekom bayisine giderek mi geçtiniz ?
Zaten hemen hemen bütün kampanyalı paketlerde 1 yıllık taahhüt veriyorsun . Yoksa bütün operatörlerde fiyatlar çok fazla. hesaplı gibi duruyorTaşıma ile olmuyor oluyor ama faturasız kontörlü TT abonesi olmak sonra 12 ay taahhüt verip faturalı hatta geçerek alınıyor.
Faturasız hattı faturalıya çevirme şartı var 12 ay taahhüt veren paketi alıyor. aslında yıllık paket satıyorlar aylık 30 TL civarı ödüyorsun.
Taahhüt verdiğin için sıkılınca çıkamıyorsun tek şart faturalı TT Abonesi olmak 12 ay taahhüt vermek.
Turk telekoma gittim bugün adam iddaa ediyor türkiyede turktelekomda böyle bir kampanya yok diyor . Size zahmet bu kampanayaya ait bir ekran resmi yada geçtiğinize dair bi görüntü atabilir misiniz. 5 gb ve 8 gb kampanyası var diyor o da 60 lira taahütlüEvet bu tarife kayseri de yeni bu kampanya