S
SmilingArtichoke
Aktif Üye
- 25 Ağu 2021
- 131
Bugün bana alttaki mesaj geldi. Dost Orta paketi artık 30 TL yerine 39 TL olacak 1 Şubat itibariyle. Araştırdım ama bir şey bulamadım sitesinde. Diğer paketlerin ne kadar olacağını bilmiyorum. Benzer mesaj gelen arkadaşlardan Dost Küçük, Dost Büyük ve Dost Mega paketlerinin yeni fiyatlarını yazmasını rica ederim.
"Degerli musterimiz, BIMcell Dost Orta paketinde 01.02.2022 itibariyla ucret degisikligi yapilacak olup 30 gunluk paket ucreti 39TL olacaktir. Paket hattinizda tanimli ise iptal etmediginiz surece yeni ucret uzerinden yenilenecektir. Paketlerimizi incelemek icin BIMcell Online Islemler uygulamamizi indirebilirsiniz:
Arkadaşların ekledikleri mesajlar ile bilinen müşteri alımına açık olan paketlerin son fiyatları:
Dost Küçük 26 TL'den 34 TL 'ye
Dost Orta 30 TL'den 39 TL'ye
Dost Mega 43 TL'den 56 TL'ye
Ayrıca ek olarak aylık +4.23 TL'lik Telsiz Kullanım Ücreti de var.
Edit:
Turbo k.arza78 arkadaşımız aşağıda kendine gelen fiyatı eklemiş. Mesajindan alıntı yapıyorum.
"dost küçük paket kullanıyorum 26 tl 1 şubattan itibaren 34 tl olacakmış"
Edit2 :
Muhammet Sarıçam arkadaşımız aşağıya kendine gelen Mega Paket mesajın ekran görüntüsünü eklemiş.
"Degerli musterimiz, BIMcell Dost Orta paketinde 01.02.2022 itibariyla ucret degisikligi yapilacak olup 30 gunluk paket ucreti 39TL olacaktir. Paket hattinizda tanimli ise iptal etmediginiz surece yeni ucret uzerinden yenilenecektir. Paketlerimizi incelemek icin BIMcell Online Islemler uygulamamizi indirebilirsiniz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
B001"Arkadaşların ekledikleri mesajlar ile bilinen müşteri alımına açık olan paketlerin son fiyatları:
Dost Küçük 26 TL'den 34 TL 'ye
Dost Orta 30 TL'den 39 TL'ye
Dost Mega 43 TL'den 56 TL'ye
Ayrıca ek olarak aylık +4.23 TL'lik Telsiz Kullanım Ücreti de var.
Edit:
Turbo k.arza78 arkadaşımız aşağıda kendine gelen fiyatı eklemiş. Mesajindan alıntı yapıyorum.
"dost küçük paket kullanıyorum 26 tl 1 şubattan itibaren 34 tl olacakmış"
Edit2 :
Muhammet Sarıçam arkadaşımız aşağıya kendine gelen Mega Paket mesajın ekran görüntüsünü eklemiş.
Son düzenleme: