Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Satılan bu ürün bim deki
Bu tür ürünlere pek güvenmeyin, özellike ne olduğu belirsiz firmalara.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Satılan bu ürün bim deki
Bilgisayardaki SSD den bu harici SSD ye aktarım hızı 260mb/s
TV'de film izlemek için ideal. Flash bellek alacağınıza bunu alın. Flash bellekten uzun ömürlü olur kesin.
Ürünü bugün aldım. İzlenimlerimi paylaşmak istedim. Gayet şık bir ürün. Laptopa takınca anında açıldı. 14 GB bir filmin aktarımı 40 saniye sürdü. TV ' ye takıp denedim. Gayet güzel hemen tanıdı. Diğer harici hard disklerde biraz beklemek gerekiyordu. Sonuç olarak ürün fiyat/ performans olarak alınabilir. Bakalım kullandıkça neler olacak...
Çok olumsuz düşünüyorsunuz. Elektronikte şans işi. En kral dediğin markayı söyle, o marka hakkında şikayetleri dizeyim.Bozulana kadar devam.
Önemli verilerinizi emanet etmeyin yeterli.
Aslında Crystal Disk Mark ile IOPS testi yapsanız güzel olurdu.
Çok olumsuz düşünüyorsunuz. Elektronikte şans işi. En kral dediğin markayı söyle, o marka hakkında şikayetleri dizeyim.
Aklıma niyeyse Titanic geldi. Tanrı bile batıramaz denen gemi.
Önemli verileri dünyanın en iyi diski bile olsa çift yedek almak gerek. Tek diskte veri saklamak en büyük hata
Şimdi siz de mi, çok olumsuz düşünmüş oldunuz??Önemli verileri dünyanın en iyi diski bile olsa çift yedek almak gerek. Tek diskte veri saklamak en büyük hata
Olumsuz değil tedbirŞimdi siz de mi, çok olumsuz düşünmüş oldunuz??
250GB en ucuz sata m2 ssd 250 lira. normal ssd de bu civar. şimdi buna kutu alayım yanımda taşıyayım desen 70-100 lira bir masraf olacak. bunlar göz önüne alındığında fena değil gibi. uzun vadede içindeki ssd bozulsa bile kutusu değerlendirilebilir. bence önemli olan bu markanın garanti politikası türkiyede nasıl işliyor. garanti sürecinde oluşan problemlere nasıl yaklaşıyorlar. bu konuda kimsenin pek bilgisi yok sanırım. alanlar ilk denekler oluyor. okuma yazma hızları da normal gibi duruyor. hepimizin temkinli yaklaştığı nokta aynı. uzun vadede ne olacak?