Muhammet Sarıçam
Süper Üye
- 20 May 2018
- 751
- 34
Bir seneden fazladır kullanıyoruz on numara nasıl desem anlatilmaz yaşanır. Ama bizim aldığımız meile modeli ?Rahmetli dedem derdi,
Bir şeyin üzerinde made in german yazıyosa hiç düşünme al
Diye. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Miele bilenin keyifle kullandığı, bilmeyenin merak içinde kalacağı bir markadır. ?
Classic C1 Powerline Elektrikli Süpürge SBAF3
Ürün Açıklaması
B Toz Emisyon Sınıfı
C Halı Performansı (Harici Turbo Başlık ile performansı yükseltilebilir)
A Sert Zemin Performansı
B enerji Sınıfı
b kalitesindeymiş iyi midir
T trkkrsy alman malını övmüş ama aynı bim'den alman Kärcher marka torbalı almıştım çekişi iyiy di bana göre ama arasından burasından kırıldı tutunca çabuk çıkıyor mandalı torbası 5 tane 30 tl di.
VESTEL MELTEM A3500 Elektrikli Süpürge
indirimli 400 tl miş
bu vestel mi yoksa 600 tl olan b sınıfı Classic C1 Powerline iyi midir?
alman malı Kärcher gibi olmasında çabuk kırıldı mandalı çıkıyor. torba pahalı 50 adet 30 tl olsa tamam 5 tanesi 30 tl.
dediğim gibi geçen sene bimde satılan sarı torbalı alman karcher aldım çekim gücünde kendimce sıkıntı yok.Ben Vestel mi Miele mi derseniz Miele derim.
Senin aldığın BİM gibi yerler değil mağaza iyi olabilir.Evimde kullandigim miele ;1981-1992 yillari arasinda üretilen bir ürün,hortumundaki yirtilmalar haricinde bir problemi yok ,hala haliyi havaya kaldiracak emis gücüne sahip,hantal olmasina ragmen severek kullanmaya devam ediyorum.
Yukardaki Ilanda bahsedilen ürünün burada ki sitelerdeki aciklamasinda ekonomik sinifta üretilen bir ürün oldugu belirtiliyor ,ayrica müsteri memnuniyeti olarak satin alanlarin memnuniyet yüzdesi yüksek.
Mutfaktaki elektrikli malzemeleriminde hepsi Miele (firin ,buzdolabi ve bulasik makinesi), en az 15 senedir kullaniyorum,servis ihtiyacim henüz olmadi .Evet miele kalitedir ve cok uzun süreli kullanimi mümkündür.
![]()
ikisi farklı halıyı kaldıran nasıl hantal oluyorhaliyi havaya kaldiracak emis gücüne sahip,hantal olmasina ragmen
Yukardaki Ilanda bahsedilen ürünün burada ki sitelerdeki aciklamasinda ekonomik sinifta üretilen bir ürün oldugu belirtiliyor ,ayrica müsteri memnuniyeti olarak satin alanlarin memnuniyet yüzdesi yüksek
Classic C1 Powerline Elektrikli Süpürge SBAF3
Ürün Açıklaması
B Toz Emisyon Sınıfı
C Halı Performansı (Harici Turbo Başlık ile performansı yükseltilebilir)
A Sert Zemin Performansı
B enerji Sınıfı
b kalitesindeymiş iyi midir
T trkkrsy alman malını övmüş ama aynı bim'den alman Kärcher marka torbalı almıştım çekişi iyiy di bana göre ama arasından burasından kırıldı tutunca çabuk çıkıyor mandalı torbası 5 tane 30 tl di.
VESTEL MELTEM A3500 Elektrikli Süpürge
indirimli 400 tl miş
bu vestel mi yoksa 600 tl olan b sınıfı Classic C1 Powerline iyi midir?
alman malı Kärcher gibi olmasında çabuk kırıldı mandalı çıkıyor. torba pahalı 50 adet 30 tl olsa tamam 5 tanesi 30 tl.
miele mi vestel mi
hantali teknik olarak nasil algilayabildiniz anlamadim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.