ee abi dizüstü ufacık ortam vew ramli ssd ler çok aşırı ısınıyor. 50 dereceye çıkıyor. bu laptopun yapısı ile alakalı değil. daha doğrusu laptop kasasında kapalı olmasındanSSD'yi ısıtacak kadar bir dizüstü bilgisayar ısınıyorsa, o ürün zaten şansa çalışıyordur.
Ben sana şöyle söyleyeyim, bazı 2.5" HDD'ler gerçekten kalitesiz. İki üst üste kapatmaya gidenlerini gördüm.
2.5 hdd ler kaliteli mi? abi o malına göre dğeişir. ve şansına. hdd bu sonuçta k rpm ile dönen bi ürün.
kimi de kendi kendine elektrik keserKalitesiz ürünler gördüm dedim.
Yoksa kendim WD Black ve WD Blue'yu aynı anda kullanmış biriyim.
Güzelim 2.5" WD Black'i kendi ellerimle yakmıştım.
HDD var, HDD var. Kimisi güç kesilmesinde hemen yarı yolda koymazken, kimisi hiç gelmiyor.
Ado yu ilk tanıdığımda bi videosu vardı akım korumalı prizleri ti ye alıyordu kendi bilmezbu voltaj değişimi için voltaj korumalı prizler var mı alsam yeterli olur mu ups yok çünkü
benim netbook cin mali bi laptop kalitesizdir anakart yansın istemiyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bendede a101 den aldığım lenova var.seyehat esnasında otobüste yastık olarak kullanmıştım sanırım bundan dolayı ekranı gitti. bir mor çizgi çıkıyor.sizce ekranı kaç tl dir ?Lenovo Laptopumu 2011 den beri bataryasız kullanıyorum
yastık hee. iyi ben de koltuk yapmıştım zamanında -şaka değil-bendede a101 den aldığım lenova var.seyehat esnasında otobüste yastık olarak kullanmıştım sanırım bundan dolayı ekranı gitti. bir mor çizgi çıkıyor.sizce ekranı kaç tl dir ?
ondan dolayımı yoksa otobüste yere düştüğündenmi bilemedim.bir ara uyanınca otobüste yerde buldum ama çantasının içindeydı,şarj kablosuyla beraber. eve gelınce baktım çalışmıyor.yani nedenini bende tam bilmıyorum .sadece tahminyastık hee. iyi ben de koltuk yapmıştım zamanında -şaka değil-
paneline göre değişir fiyatı ama genelde lenovo çok kaliteli paneller kullanır. muadil almazsanız baya bi para gidecektir.
he yastık yanında bi de basketbol topu yapıp sektirdiniz sanırım.ondan dolayımı yoksa otobüste yere düştüğündenmi bilemedim.bir ara uyanınca otobüste yerde buldum ama çantasının içindeydı,şarj kablosuyla beraber. eve gelınce baktım çalışmıyor.yani nedenini bende tam bilmıyorum .sadece tahmin
ikili koltuk boştu bende bırıne koyup kafamı ustune koyup yatmıştım.sanırım hareket esnasında koltuktan kayıp yere düşmüş.he yastık yanında bi de basketbol topu yapıp sektirdiniz sanırım.
sonuçta gitmiş.ikili koltuk boştu bende bırıne koyup kafamı ustune koyup yatmıştım.sanırım hareket esnasında koltuktan kayıp yere düşmüş.
malsef hiç beceremem 4 sene önce a101 den 700 tl ye falan almıştım fazlada kullanmadım.hurdaya versem işe yarar mısonuçta gitmiş.
dediğim gibi lenovo panelleri pahalıdır. benim eski s10 um misal sınıfının en pahalı panellerinden birine sahipmiş. samsung marka ki samsung un baya pahalı bi netbookunda bile lg panel denk gemişti bana düşünün çift çekirdekli ve sıfır bilgisayarı olan arkadaşım gel değişelim laptopu demişti sırf ekranı için.
o yüzden beceriniz varsa sökün panelin aynısından bulun kendiniz yapın derim. becerebilecekseniz tabii.
hurdaya vermeyin.malsef hiç beceremem 4 sene önce a101 den 700 tl ye falan almıştım fazlada kullanmadım.hurdaya versem işe yarar mı