Söylemlerimiz tavsiye niteliği taşımasın tabi ki, Bizim kullandıklarımız artık gözden çıkartılmış ürünler o nedenle yıllardır bu şekilde kullanmakta sakınca görmedim, yoksa elbette bataryasız kullanılacaksa en azından ups ile kullanılmalı diye yazalım ki, sanki özendiriyor ve kural dışına teşvik ediyor gibi olmayalımDaha önce cok canı yanmış biri olarak, Ne iş yerinde nede evimde masaüstü bilgisayarlarımda dahil olmak üzere asla güç kaynağı olmadan kullanmam . Bizim meslek te bir soz vardır ; Her kural kanla yazılır. ?
ado abi haklı.Söylemlerimiz tavsiye niteliği taşımasın tabi ki, Bizim kullandıklarımız artık gözden çıkartılmış ürünler o nedenle yıllardır bu şekilde kullanmakta sakınca görmedim, yoksa elbette bataryasız kullanılacaksa en azından ups ile kullanılmalı diye yazalım ki, sanki özendiriyor ve kural dışına teşvik ediyor gibi olmayalım
arkadaşın batarya komple gitmiş.Tek sorun sadece elektrik kesildiğinde cihazınız kapanır.
Bilgisayarınızda hard disk kullanıyorsanız eğer, elektrik kesintisi nedeniyle diskte fiziksel hasar oluşabilir.
Kalitesiz hard disklerde böyle bir durum var maalesef.
Elektrik kesintisi sonucu veri depolamaya zarar gelmesi haricinde bir riski yoktur.
Aksine sürekli batarya takılı ve şarjda kullanırsanız bataryanızın ömründen gidecektir.
arkadaşın batarya komple gitmiş.
yok ya uğraşmaz. ben kasada hdd kullanıyom benim hata yüzünden gitti hddlerim sadece. hdd ler o kadar çürük ürünlr değil. tam trersine ssd ler ısıya dayanamıyorReplika alsın bir tane HDD kullanıyorsa.
yok ya uğraşmaz. ben kasada hdd kullanıyom benim hata yüzünden gitti hddlerim sadece. hdd ler o kadar çürük ürünlr değil. tam trersine ssd ler ısıya dayanamıyor