Anakart Asus h110MK
İşlemci İ5 7600K
Ram DDR4 kingston Hyperx 16 Gb
SSD Samsung Evo serisinden
Hard Diski Seagate 1 TB alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun şimdiden kardeş.
7. Nesile yatırım yapmak pek mantıklı değil.Anakart Asus h110MK
İşlemci İ5 7600K
Ram DDR4 kingston Hyperx 16 Gb
SSD Samsung Evo serisinden
Hard Diski Seagate 1 TB alabilirsiniz.
Hayırlı olsun şimdiden kardeş.
i 7 ye kadar desteği var kartın dostum ama 3000 Tl yazmış arkadaş bide eksik yazmış en ennnn enn az i3 olması lazım zaten oyunlar için tabi oyuna görede değişir ben mahsus i5 yazdım tercih kendisinin tabiki.7. Nesile yatırım yapmak pek mantıklı değil.
Ekran kartları hakkında çok çok bilgim yok yanlış bilgilendirme yada çok bilmişlik taslamamak amaçlı bişey yazmak istemedim internetten araştırabilirsin fiyatları biraz aşar ama kalite konuşuyor.Bu ürünler sanki bizi aşıyor ekran kartı da yok eklersek ucuk bir rakam cıkcak gibi duruyor
Yinede teşekkürler
Bu kombinasyon sana daha uygun gibi, o bütçeye ne yazıkki İntel işlemci toplamak zor :( Bu sistemde OC yaparsan sıvı soğutmaya ihtiyaç duyarsın ama AMD son zamanlarda stock fanlarını güçlendirmeye çalışıyor. Bendeki AMD Apu A10 mesela stock fan ile çok sıkıntı yaşamıyorum.
Benim yigen için bu bilgisayar online oyunları seviyormus geneldeE Ertanpel hangi oyunları oynamayı düşünüyordunuz acaba? 3000 TL kısıtlı bir bütçe olduğu için, ağırlıklı olarak oynayacağınız oyunlara göre bir sistem oluşturmaya çalışayım.
Bu tarz hazır sistemler fikir verebilir. Bazılarının test videolarında var. Teknobiyotik.
Sapphire Pulse AMD RX570 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı 11266-37-20G
Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram (CMK16GX4M2D3000C16
AMD Ryzen 5 2600X 4,25GHz 19MB Cache Soket AM4 İşlemci
MSI B450M-A Pro Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart
Anakart konusunda emin değim fkat böyle düşünmüştük biz
Benim yigen için bu bilgisayar online oyunları seviyormus genelde
Birde yeni cıkan oyunları orta ayarda oynatabilirse yeterli olur diyor