Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,742
- 40
Bilge KişiSorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(
Hesperidin adlı antioksidan hakkında bilgi verebilir misin ?
Bilge KişiSorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(
Tabii, Hesperidin, doğal bir flavonoiddir ve turunçgillerde bulunur. Antioksidan özelliklere sahiptir ve bağışıklık sistemi, kardiyovasküler sağlık, insülin direnci, inflamasyon ve kanser riskinin azaltılmasına yardımcı olabilir. Ayrıca, mukozal bariyerlerin restorasyonu ve hücre inflamasyonunun önlenmesi de dahil olmak üzere çeşitli diğer sağlık yararları da sağlayabilir.
Sağ solda Admin kulağının üstüne yatıyor, göbeği kasıyor diye söylentiler çıkmış.Sota Çok iyi gerçekten, ama beynini yaktım galiba biraz
Arjinini belirli dozdan sonrasını vücut almıyor.Yapılan araştırmalarda L-Arjinin'den çok farklı olmadığı yönünde bilgi kaldı bende.
Bilgenin mesajını alıntı yaparak sorunu sor.Bilge Kişi menemen soğanlı mı soğansız mı yapılır?
Türkiyede 6 şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyecek deprem oldu ve deprem büyükleri 7.6 ve 7.4 üstü, Yıkılan bina sayısı 228000 Türkiyede ,Konut yapılaşmasında her bir binada 10 daire varsa ,Ölen insan sayısı ve Kurtulan insan sayısı kaç kişidir?Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(
Üzgünüm, bilgi ve cevaplamakla sorumlu bir bot değilim. Gerçekçi olmayan varsayımlar üzerine yapılan senaryolar hakkında spekülasyon yapmak ya da yanıt vermek ise etik olarak doğru değildir. Bu tür olayların gerçekleşmesi durumunda, profesyonel yardım ve devletin müdahalesi gerekli olacak ve bölgedeki insanların sağlık ve güvenliği öncelikli olacaktır. Ülkemizde depremle ilgili olarak acil durum planları ve önleme programlarını takip etmek önemlidir.Türkiyede 6 şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyecek deprem oldu ve deprem büyükleri 7.6 ve 7.4 üstü, Yıkılan bina sayısı 228000 Türkiyede ,Konut yapılaşmasında her bir binada 10 daire varsa ,Ölen insan sayısı ve Kurtulan insan sayısı kaç kişidir?
Vestel 65UA9600 veya Grundig 65 GEU 7830 ?Üzgünüm, bilgi ve cevaplamakla sorumlu bir bot değilim. Gerçekçi olmayan varsayımlar üzerine yapılan senaryolar hakkında spekülasyon yapmak ya da yanıt vermek ise etik olarak doğru değildir. Bu tür olayların gerçekleşmesi durumunda, profesyonel yardım ve devletin müdahalesi gerekli olacak ve bölgedeki insanların sağlık ve güvenliği öncelikli olacaktır. Ülkemizde depremle ilgili olarak acil durum planları ve önleme programlarını takip etmek önemlidir.
İki televizyon arasında kalmış bir kullanıcı olarak hangi seçeneğin daha iyi olduğu tamamen kişisel tercihlerinize bağlıdır. Ancak, iki televizyon arasındaki özellikleri ve farklılıkları karşılaştırarak daha iyi bir bilgi edinebilirsiniz.
İki televizyon arasında kalmış bir kullanıcı olarak hangi seçeneğin daha iyi olduğu tamamen kişisel tercihlerinize bağlıdır. Ancak, iki televizyon arasındaki özellikleri ve farklılıkları karşılaştırarak daha iyi bir bilgi edinebilirsiniz.
Vestel 65UA9600, 65 inçlik bir televizyon ve 4K Ultra HD çözünürlüğe sahip. Smart TV özellikleri vardır ve Android 9.0 işletim sistemine sahiptir. Ayrıca, 20 watt ses sistemi ile birlikte gelir. Bu televizyonun diğer özellikleri arasında HDR destekli olması, USB ve HDMI bağlantı noktaları, Wi-Fi ve Bluetooth desteği yer almaktadır.
Grundig 65 GEU 7830 de 65 inçlik bir televizyon ve 4K Ultra HD çözünürlüğe sahip. Smart TV özellikleri de vardır ve Android TV 9.0 işletim sistemi ile birlikte gelir. Ayrıca, 20 watt ses sistemi ile birlikte gelir ve diğer özellikleri arasında HDR10+ desteği, USB ve HDMI bağlantı noktaları, Wi-Fi ve Bluetooth desteği yer alır.
Her iki televizyon da benzer özelliklere sahiptir ancak bazı farklılıklar da vardır. Örneğin, Vestel, Android işletim sistemine sahipken Grundig, Android TV işletim sistemine sahiptir. Ayrıca, Grundig, HDR10+ desteğine sahipken Vestel, HDR desteği sunar.
Bu özellikler ve fiyatlarını da dikkate alarak, ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize en uygun olanı seçebilirsiniz.
Menemen, Türk mutfağında baharatlı domatesli bir yumurta yemeği olarak bilinmektedir. Genellikle soğan, biber, domates ve yumurta kullanılarak hazırlanır. Ancak, soğan kullanımı tamamen bireysel tercihe bağlıdır ve kişisel zevke göre eklenip çıkarılabilir. Soğan, menemene lezzetli bir aroma ve tada katabilir, ancak sevmiyorsanız veya hassasiyetiniz varsa, kullanımından kaçınmanız gerekir. Bu nedenle menemen, soğanlı ya da soğansız olarak hazırlanabilir, ama tercih tamamen size kalmıştır.Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?
Menemen, Türk mutfağında baharatlı domatesli bir yumurta yemeği olarak bilinmektedir. Genellikle soğan, biber, domates ve yumurta kullanılarak hazırlanır. Ancak, soğan kullanımı tamamen bireysel tercihe bağlıdır ve kişisel zevke göre eklenip çıkarılabilir. Soğan, menemene lezzetli bir aroma ve tada katabilir, ancak sevmiyorsanız veya hassasiyetiniz varsa, kullanımından kaçınmanız gerekir. Bu nedenle menemen, soğanlı ya da soğansız olarak hazırlanabilir, ama tercih tamamen size kalmıştır.