Benim takipçilerimi neden sildiniz bakayım :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu web sitesi olaylarından pek anlamıyorum , madem konusu açıldı , açıldı diye umuyorum anlamadığımdan ? Ben telefondaki Opera tarayıcıdan türk telekomun sitesine girmeye çalışıyorum güvenli değil hatası veriyo giremiyorum ama Chrome dan giriyor siteye , bu ne ola ki :alala

S91204-022535.png
Sanki "SSL" serttifika gibi görünüyor ,hemde tt de :) https olan alan adını açtığında,serttifikası geçtiyse bu hatayı verir :)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Sevgili hosbulduk,detaylı yazarsan sevinirim ,anlamadım inan iyimi :)
3 4 hafta önce sizin siteden vestel-toolbox indirmek istedigimde virüs uyarisi verdi sistem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende kurulumsuzu indirdim.
kurulumsuz (1).tar.gz
In Ordner anzeigen

kurulumsuz.tar.gz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
3 4 hafta önce sizin siteden vestel-toolbox indirmek istedigimde virüs uyarisi verdi sistem.

bende kurulumsuzu indirdim.
kurulumsuz (1).tar.gz
In Ordner anzeigen

kurulumsuz.tar.gz
Hımm,bu programları ayrı link olarak mı vereyim?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu arada şimdi bekozap diye aratınca alttaki foto'daki site geldi karşıma ,bayaa ünlü olmuşum :haha1

monitore.png

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Hımm,bu programları ayrı link olarak mı vereyim?
Anasayfada vestel ile ilgili yazdiginiz sayfalara yönlendirilecek bir baslik ve ona ait alt konu basliklari olsa iyi olur.Toolboxu bulmak icin once ana konunun oldugu sayfayi sonrada sonrada tek tek toolbox sayfasini ariyorum bulmak icin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Anasayfada vestel ile ilgili yazdiginiz sayfalara yönlendirilecek bir baslik ve ona ait alt konu basliklari olsa iyi olur.Toolboxu bulmak icin once ana konunun oldugu sayfayi sonrada sonrada tek tek toolbox sayfasini ariyorum bulmak icin.
Hımm,yarın buna bir bakayım,ben ana menüde programlara "Vestel" altında link veririm,sanırım daha iyi olur ,mesela ana menüde Vestel olur,açılır menüde program linkleri olur,daha iyi olur kanısındayım :)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
bayaa ünlü olmuşum
bekozap.com is ranked 11520741 in the world (amongst the 40 million domains). sitenizin dünya siralamasi ;)

ana menüde Vestel olur,açılır menüde program linkleri olur,daha iyi olur kanısındayım :)
yazmaya calistigim tam olarak buydu..Sayfanizda degerli bilgiler var insanlar sadece program icin geliyor ve diger bilgileri görmeden gidiyor.

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aaaa, nerden baktın buna :) link ver bakayım,birde yeğen bana "senin sitenin değeri 2000$" dedi o gün :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
yazmaya calistigim tam olarak buydu..Sayfanizda degerli bilgiler var insanlar sadece program icin geliyor ve diger bilgileri görmeden gidiyor.
Hımm,yarın aşağıdaki foto'da gösterdiğim kırmızı noktaya "Vestel programlar" desem,açılır menüye de konularımı ekleyeyim yoksa sadece programlarımı?

monitore1.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Birde yarın farklı bir şekilde yaratayım "vestel toolbox" ve sana link vereyim,indirip bir denersen seviniim,acaba yine "virüs" uyarısı verecekmi,oğlum"baba,adını değiştirsene" demişti.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
link ver bakayım,

açılır menüye de konularımı ekleyeyim
Sitenizde degerli bilgiler var .programlari zaten google yönlendirmesiyle veya paylasilan linklerle bulurlar .Sitenize gelen kisilere diger bilgileri göstermek amacli konu basliklarini yazarsaniz daha iyi olur bence,ayrica site trafiginizide artirma imkaniniz olur.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Sitenizde degerli bilgiler var .programlari zaten google yönlendirmesiyle veya paylasilan linklerle bulurlar .Sitenize gelen kisilere diger bilgileri göstermek amacli konu basliklarini yazarsaniz daha iyi olur bence,ayrica site trafiginizide artirma imkaniniz olur.
Hımm,sadece konu başlığı linki mi olsun diyorsun mesela :
Vestel
İ____Konu1(link)
İ____Konu2(link)
İ____Konu3(link)

gibimi?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Evet vestel ve acilir menü icinde de konu basliklari olursa daha iyi olur.Su anki haliyle programi indirip sitenizden ayriliyor insanlar büyük ihtimalle .O programi indiren kisileri ilgilendirebilecek baska konularda var diger paylastiklarinizda. Meta Tag a ne yazdiniz bilmiyorum ama oraya da vestel ile ilgili anahtar kelimeler yazilabilir site trafigini artirmak icin

<meta name="description" content="pclinuxos ile linux kullanmanın keyfi..."/>
<meta name="keywords" content="pclinuxos,linux,usblinux,livecd,firefox,opera,write,mp3,mpg,cd,kaffeine"/>

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet vestel ve acilir menü icinde de konu basliklari olursa daha iyi olur.Su anki haliyle programi indirip sitenizden ayriliyor insanlar büyük ihtimalle .O programi indiren kisileri ilgilendirebilecek baska konularda var diger paylastiklarinizda. Meta Tag a ne yazdiniz bilmiyorum ama oraya da vestel ile ilgili anahtar kelimeler yazilabilir site trafigini artirmak icin

<meta name="description" content="pclinuxos ile linux kullanmanın keyfi..."/>
<meta name="keywords" content="pclinuxos,linux,usblinux,livecd,firefox,opera,write,mp3,mpg,cd,kaffeine"/>
Anladım,şimdi deniyorum hemen bakayım :)

Geri
Üst Alt