Tahmin ediyorum,kıskananlar var sevgili The_SreTBence sana karşı bir operasyon var hocam , herkesin takipçisi duruyor ?
Yoksa Vestel odaklı bir kalkışma mı yaşıyoruzAslında beni,fikoyu,teknoyu kıskananlar : demeliydim
Geçen hafta web siteme gireyim dedim,aaa kıpkırmızı olmuş,google güvensiz site yapmış,şaşırdım,yeğenim aradı "daykom,senin siteyi şikayet etmişler,google güvensiz yapmış" dediYoksa Vestel odaklı bir kalkışma mı yaşıyoruz
Geçen hafta web siteme gireyim dedim,aaa kıpkırmızı olmuş,google güvensiz site yapmış,şaşırdım,yeğenim aradı "daykom,senin siteyi şikayet etmişler,google güvensiz yapmış" dedi
Şikeyet konusu neydi biliyormusun sevgili The_SreT ,"vestel-toolbox"
Bende mail attım google'a, "derhal kaldırın ,site bana ait ,malware (mi ne) o bile yok,hakkımı arayacağım" dedim,yeğene anlattım telde "daykom,açmaları uzunsürüyor" dedi,ama 2 günde açıldı ,hani altında birşey aramıyorum ama ....
Elimde foto vardı ,yükleyeyim dedim ama bulamadım :(En son Java ile yaptığın çalışma mı abi? En son yaptığın uygulamayı ben de indirdiğimde Windows Defender virüs uyarısı vermişti.
Muhtemelen Java nedeniyle verdi o uyarıyı.
Elimde foto vardı ,yükleyeyim dedim ama bulamadım :(
o değil umut,çooook önceden yayınlanmıştı ,bende virüslü yazılım olmaz-olamaz ,çünkü linux altında yapıyorum hep,ama sizdeki bulucular öyle görüyor olabilir
3 4 hafta önce tekrar indirdim sizin siteden toolbox u pc de virüs uyarisi verdi büyük ihtimalle sikayet o yüzden yapilmis olabilir. Birde konu yönlendirmelerini anasayfadan yapmaniz mümkünse iyi olur, aradigimi bulmak icin ihtiyacim oldugunda sayfa sayfa ariyorum"vestel-toolbox"
Bu web sitesi olaylarından pek anlamıyorum , madem konusu açıldı , açıldı diye umuyorum anlamadığımdan ? Ben telefondaki Opera tarayıcıdan türk telekomun sitesine girmeye çalışıyorum güvenli değil hatası veriyo giremiyorum ama Chrome dan giriyor siteye , bu ne ola ki