Öncelikle neden amsterdam ve brüksel? Su anda nerdesin online sparis verdiginde 3 günde mi gelmesi gerek 15 gün sonra gelsede olurmu? ödeme yöntemleri nelerdir? biraz daha detayli bilgi verirsen daha iyi olurdu.
Brüksele gitmedim ama amsterdam a 3-4 defa gittim
bati avrupanin bütün sehirleri birbirinin benzeridir ve bir kac kendine has özelligi disinda almanyadamisin hollandadamisin anlamazsin bile.
amsterdam da yanlis hatirlamiyorsam columbia vs markalarin magzalari, sözde outlet yazan ama aslinda normal fiyattan satan magzalar ve türkiyedede bulunan forum isimli avm ler gibi yerler vardi.
örnek olarak
zaten bu sehirler bizim tabirimizle göt kadar sehirler.
hafta sonu luxemburga gittim hayatimda ilk kez hic bir numarasi yok türkiyede bir semt kadar bir yer hersey almanya ile ayni fiyatlar pahali calisanlar almanca bilmedigi icin ingilizce konusuyor yoksa hic anlamazsin bile nerde oldugunu.
ilk baslangicta nerede oldugunu sordum cünkü dedigim gibi sehirler ve ülkeler türkiyedekilerin yaninda semt/mahalle kavraminda yerler o yüzden bulundugun yere ve ulasim imkanina göre secenekler degerlendirilir.
eger cok fazla alisveris yapacaksan roermond denilen bir kasaba var yan yana magzalar acmislar sözde outlet bana kalsa fiyatlar marka ürünler oldugu icin pahali ama bir cok kisi marka fiyatlarina göre indirimli diyor.
balik tutmayi ögrettik ama sana bir balik daha verelim
bunun disinda kendi fikrim ; avrupanin sehirleri kücük oldugu icin merkezide kücüktür istanbulda istiklal caddesi gibi yerler olur ve orada her magza bulunur elektronik icin mediamarkt saturn gibi yerler avmler vs vs.
burada sorduguna göre zaten o sehirleri bilmiyorsun git merkezde biraz yürüyüs yap sehri görmüs olursun gördügün magzalara gir fiyatlara bak en uygun buldugun yerden ürünü al arada belki 5-10 euro fiyat oynar
Brüksele gitmedim ama amsterdam a 3-4 defa gittim
bati avrupanin bütün sehirleri birbirinin benzeridir ve bir kac kendine has özelligi disinda almanyadamisin hollandadamisin anlamazsin bile.
amsterdam da yanlis hatirlamiyorsam columbia vs markalarin magzalari, sözde outlet yazan ama aslinda normal fiyattan satan magzalar ve türkiyedede bulunan forum isimli avm ler gibi yerler vardi.
örnek olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Northface in 2 tane yeri var amsterdam da google mapsi acip hangi markayi ariyorsan bölgeye zoom yapip bu alanda ara dersen soncular cikarzaten bu sehirler bizim tabirimizle göt kadar sehirler.
hafta sonu luxemburga gittim hayatimda ilk kez hic bir numarasi yok türkiyede bir semt kadar bir yer hersey almanya ile ayni fiyatlar pahali calisanlar almanca bilmedigi icin ingilizce konusuyor yoksa hic anlamazsin bile nerde oldugunu.
ilk baslangicta nerede oldugunu sordum cünkü dedigim gibi sehirler ve ülkeler türkiyedekilerin yaninda semt/mahalle kavraminda yerler o yüzden bulundugun yere ve ulasim imkanina göre secenekler degerlendirilir.
eger cok fazla alisveris yapacaksan roermond denilen bir kasaba var yan yana magzalar acmislar sözde outlet bana kalsa fiyatlar marka ürünler oldugu icin pahali ama bir cok kisi marka fiyatlarina göre indirimli diyor.
Giriş yap veya üye ol.
arabayla amsterdamda 2 saat ama sen brüksel yada amsterdam dedigine göre ikisinin arasinda bir yerdesin muhtemelen cok uzak olmayabilirbalik tutmayi ögrettik ama sana bir balik daha verelim
Giriş yap veya üye ol.
burasi brüksel de primax denilen bir magzanin konumu almanya gibi avrupanin bir cok yerinde vardir ve primax. txmax gibi magzalar satilmayan yada sezon sonunda diger magzalarin elinde kalan ürünleri toplarlar yigarlar oraya bana kalsa hepsi cöp ama özellikle kadin milleti cok seviyor böyle yerleri ve sansliysan iyi bir ürün bulabilirsin. bunun disinda kendi fikrim ; avrupanin sehirleri kücük oldugu icin merkezide kücüktür istanbulda istiklal caddesi gibi yerler olur ve orada her magza bulunur elektronik icin mediamarkt saturn gibi yerler avmler vs vs.
burada sorduguna göre zaten o sehirleri bilmiyorsun git merkezde biraz yürüyüs yap sehri görmüs olursun gördügün magzalara gir fiyatlara bak en uygun buldugun yerden ürünü al arada belki 5-10 euro fiyat oynar