Şaka bir yana, 3 üye yurtdışında biliyorsun mutlaka hem avm hem elektronik mağazası için bir cevap verirlerSen olur dersen olur tabi Emmi
İnşallah, bekliyoruz bakalımŞaka bir yana, 3 üye yurtdışında biliyorsun mutlaka hem avm hem elektronik mağazası için bir cevap verirler
Soğuk erkeklik dinlemiyor başkanErkek adamın kaz tüyüne ihtiyacı olmaz. Bağrı açık gezer
Dur Omega3 deme Solgar 950 kullanıyordum 1000tl olmuş Her gün leblebi niyetine yuttuğum için fazla gitmiyor.Soğuk erkeklik dinlemiyor başkan
2-3 gündür araştırma yapıyorum, doğru düzgün bir online satış siteleri yok. Supplement sektörüne girdim, ne satıyorlar diye inceledim. Omega 3'lere baktım, ürünler hep düşük kalitede, EPA/DHA oranları çok kötü. Ekonomi haricinde Türkiye bu iki ülkeyi de on kere cebinden çıkarır, neden bu kadar çok alkol tükettiklerini anladım
Abi ne yaptın o para verilir mi Solgar'a 825 TL'den bir kapsül 16,50'a geliyor.Dur Omega3 deme Solgar 950 kullanıyordum 1000tl olmuş Her gün leblebi niyetine yuttuğum için fazla gitmiyor.
yeni konu aç ordan yürüyelim konun güme gidecek.Abi ne yaptın o para verilir mi Solgar'a 825 TL'den bir kapsül 16,50'a geliyor.