herkese selam, allahın izni ile önümüzdeki aylarda ellerinizden öpecek olan kızım olacak, öncelikli şeyleri sıralıyorum bunlara göre konu başlıkları açacak ve desteğinizi isteyeceğim.
Bebek odasında kafamız karışık, kimi büyüyen beşik, kimi düz beşik, kimi genç odası, kimi park beşik gibi yorumlarda bulundu.
Bebek için sepet beşik aldım, çocuk odamız mevcut zaten belli süre yanımızda olacaktır. bebek odası için sizden yorumlar istiyorum.
ben genç odası için alfemo teen kidisten 2 model beğendim.
büyüyen beşikte 90*200 büyüyen halde yatak olacak şekilde şuradaki ürünleri beğendik;
gibi bir sürü seçenek mevut
sizin yorum ve düşünceleriniz ?
Sota konu için uygun başlık yoktu, eklersen sevinirim.
Bebek odasında kafamız karışık, kimi büyüyen beşik, kimi düz beşik, kimi genç odası, kimi park beşik gibi yorumlarda bulundu.
Bebek için sepet beşik aldım, çocuk odamız mevcut zaten belli süre yanımızda olacaktır. bebek odası için sizden yorumlar istiyorum.
ben genç odası için alfemo teen kidisten 2 model beğendim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
modeli ve
Giriş yap veya üye ol.
(kız konsepti) bunlarda yatak korumalığıda olacak.büyüyen beşikte 90*200 büyüyen halde yatak olacak şekilde şuradaki ürünleri beğendik;
Giriş yap veya üye ol.
(fiyonklu baby room, şirin bebek odası,doğal ladin) (bu siteyi instegramdan takip ediyorum bizim memlekette de butarzda yerler var ama internet siteleri olmadığı için bunu paylaştım)gibi bir sürü seçenek mevut
sizin yorum ve düşünceleriniz ?
Sota konu için uygun başlık yoktu, eklersen sevinirim.